Whirlpool WTNF 81I X, combină cu senzori 6th Sense Fresh Control

Combina frigorifică numită Whirlpool WTNF 81I X e interesantă și se poate vedea la interior acest aspect, deoarece spațiul e organizat diferit față de cel de la alte combine. Fiecare brand oferă ceva diferit în funcție de necesitățile utilizatorilor. Mânerele incorporabile sunt pe placul meu fie că sunt pe lateral fie că sunt orizontale, pentru că simplifică aspectul frontal al aparatului, dar asta ține de preferințele fiecăruia. Panoul de control digital e prezent la interior și nu pe ușa frigiderului, dar nu are mare relevanță pentru că nu veți umbla foarte des la el.

Interiorul e bine organizat și suportul pentru sticle mari e mai jos pentru ajunge ușor la el și sunt două compartimente în frigider, iar în una se poate pune pește sau carne proaspătă care urmează a fi consumată în următoarele zile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie scade pentru că are No Frost atât la frigider, cât și la congelator. Însă, voi trebuie să vă ghidați doar după clasele de eficiență energetică care în general sunt bune – A+.

Acest model se poate lăuda cu mult spațiu la interior, dar care se pierde puțin datorită compartimentelor. Interiorul e flexibil deoarece puteți muta mai sus mai jos anumite suporturi ori rafturi. Nivelul de zgomot e scăzut cum e și normal la un aparat de la acest brand (maxim 40 dB).

Păreri pro și contra

E echipat cu un congelator modern, motiv pentru care poate îngheța o cantitatea mare (maxim 10 kg), dar nu e de mirare pentru că are 3 sertare mari. Acel sertar suplimentar din frigider poate fi eliminat pentru a face mai mult loc dar cred rafturile actuale oferă exact spațiul disponibil. Senzori inteligenți numiți 6th Sense Fresh Control oferă cele mai bune condiții pentru a conserva orice aliment și e un plus pentru un așa aparat (mențin un nivel optim al umidității).

Whirlpool WTNF 81I X oferă cele mai bune specificații în buget, dar și tehnologiile nu trebuie neglijate pentru că ajută foarte mult pe termen lung. Nici nu cred că mai sunt combine cu peste 300 litri și fără No Frost.

Te-ar mai putea interesa