Whirlpool WTLS70812, mașină cu încărcare superioară

Whirlpool WTLS70812 e o mașină de spălat rufe cu 6th Sense Colours adică are programe speciale pentru rufe colorate. Cu acelea, rezultatele vor fi pe măsură și chiar e o investiție pe termen lung. Poate spăla până la 7 kg de rufe, e o cantitate mare pentru o mașină așa de compactă. Nici cele cu încărcare frontală și design slim nu au o astfel de încărcare. E normal ca majoritatea mașinilor mai compacte să aibă performanțe scăzute. Aceasta are cea mai bună eficiență energetică de pe piață, adică A+++. Îl recomand și pentru că e la promoție dar acea ofertă e limitată.

Prețul său e destul de reușit deoarece trebuie să ținem cont de caracteristicile sale speciale și de cele tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată
Așa arată

Încărcare rufelor se face în partea superioară dar e bine să nu depășiți cele 7 kg. Dacă aveți mai mult, puteți opta să spălați de 2 ori că și așa consumă puțin. Are programe speciale pentru diferite tipuri de rufe sau în funcție de cantitate puteți seta diverși parametri. Pe panoul său de control are toate opțiunile necesare, buton pentru selectarea programelor și afișaj LCD.

La capitolul centrifugare are 1200 RPM dar putea fi mai bună în cazul în care vă doriți rezultate mai bune (rufe mai bine stoarse ). Dintre programele sale, eu enumăr o parte din ele: aqua eco, bumbac, delicate, spălare manuală, super eco etc. Are și sistem de blocare a butoanelor pentru cei care au copii. Nu e foarte zgomotoasă însă nivelul de zgomot e mai mare în timpul centrifugării.

Plusuri: programe speciale, capacitate mare de spălare, e la promoție, arată bine, ușor de folosit și e fiabilă.
Minusuri: nu oricine și-o poate permite.

Whirlpool WTLS708121 e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase chiar dacă e mai îngustă decât alte mașini de spălat (mă refer la cele cu încărcare frontală). Îmi place cum arată și poate fi utilă dacă nu aveți o locuință prea mare. dacă nu aveți unde să le putneți la uscat, există mașini cu uscătoare incorporate, dar nu sunt la fel de mici ca și aceasta.

Te-ar mai putea interesa