Whirlpool WTLS65912 Zen, model 6th Sense Colours

În cazul în care nu ai prea mult loc la dispoziție pentru a monta o mașină de spălat atunci cel mai bine e să-i cumperi un model de mașină de spălat rufe cu încărcare verticală cum e Whirlpool WTLS65912 ZEN care face parte din seria 6th Sense Colours. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mai mare decât la alte modele cu încărcare verticală, dar prea puțin contează acest lucru deoarece e silențioasă, eficientă, are tehnologie Zen (tehnologie care a re legătură cu silențiozitatea și mai puține vibrații produse de electrocasnice) și al 6-lea Simț.

Aspect

Se poate vedea că e un model alb cu display de tip LCD care vă informează cu privire la stadiul spălării.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul de față vine la pachet cu tehnologii de top care nu sunt inventate în 2013, ci care sunt prezente pe modelele de top ale Whirlpool încă din 2011. Acestea sunt 6th Sense Colours și Zen, având legătură cu eficiența. Datorită acestora, dar și altora mașina poate spăla cu un consum minim de resurse, iar dovadă o face Clasa A+++. Această clasă e una care are legătură cu eficiența energetică.

Păreri pro şi contra

Apreciez acest model deoarece are multe rotații, capacitate mare de încărcare și consumă puțin curent. Nu trebuie să vă faceți griji nici cu referire la consumul de apă deoarece are ceva de genul Fuzzy Logic așa încât aparatul detectează automat cantitatea și își reglează resursele în funcție de aceasta. Cele 1200 rotații nu sunt deloc caracteristice unui model încărcat vertical, iar asta e un lucru de lăudat. La fel nici capacitatea mare de 6,5 kilograme nu e caracteristică unui astfel de model, motiv pentru care trebuie menționat că puteți încărca aparatul și cu mai puțin datorită caracteristicii similare Fuzzy Logic.
Din păcate prețul e cam mare.

Concluzie

În rest, cred că e cel mai bun model de mașină cu încărcare verticală și cu siguranță dacă te interesează acest model ori ceva similar atunci ai face o alegere bună dacă l-ai cumpăra.

Te-ar mai putea interesa