Whirlpool WTLS65712, mașină spălat compactă 6.5 kg

Una dintre cele mai noi modele de la acest producător e Whirlpool WTLS65712 care e ideal pentru cei ce vor încărcare verticală deoarece nu o cameră prea mare pentru a o pune. Această mașină de spălat e o alegere bună și pentru cei care vor o capacitate de încărcare mare și consum mic de energie. Spun asta deoarece un așa model oferă clasa A++, o capacitate de 6.5 kg și performanțe de stoarcere decente. Având în vedere dimensiunile ei, poate fi comparată cu o mașină Slim doar că aceasta o încărcați pe sus. Nu trebuie neglijat aspectul că poate spăla multe rufe, iar vechile modele putea spăla cel mult 5.5 kg. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Jos am pus două poze cu un model foarte asemănător ca și design însă performanțele celui de mai sus sunt mult superiaore, dar nici eficiența nu ar trebui neglijată.

Deschisă
Deschisă
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Are o încărcare verticală dar care nu poate depăși 6.5 kg. E recomandat să nu depășiți cantitatea maximă acceptată și să spălați chiar de două ori dacă o puteți face. Consumul de resurse e redus datorită tehnologiei 6th Sense (doar la aparatele de la Whirlpool). Clasele de eficiență corespund caracteristicilor sale și se pare că pe partea de consum energetic stă cel mai bine – A++.

Panoul de control e bine realizat, are un ecran LED destul de util deoarece vă ușurează munca. Observăm că are și programare întârziată care poate amâna pornirea programului cu cât doriți. Programele de spălare sunt multe: rapid, prespălare, lână, sintetice etc. În total sunt vreo 12 programe prestabilite la care se pot ajusta temperatura și centrifugarea.

Datorită funcției de detectarea automată a cantității, mașina spală eficient orice cantitate de rufe (scurtează timpul de spălare și diminuează resursele folosite). Ca și caracteristici speciale are ușă cu deschidere Drum Up și Soft Opening (deschidere ușoară).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: fiabilitate crescută, tehnologia AL 6lea Simț (consumul redus de resurse), panoul de control, capacitatea mare de spălare, ușor de folosit etc.

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Acest Whirlpool WTLS65712 e un aparat bun pentru spălarea rufelor și care îl recomand oricui deoarece nu va sta în cale în dacă vreți ceva la fel de compact dar cu încărcare frontală deoarece camera e îngustă, o mașină Slim ar fi o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa