Whirlpool WTLS60910, mașină 6th Sense Colours

Mașina de spălat Whirlpool WTLS60910 e un model cu încărcare verticală care beneficiază de o capacitate de încărcare a cuvei de 6 kilograme și un consum foarte mic de curent dovedit de clasa A++ de eficiență energetică. Deci, putem spune că e modelul perfect pentru cineva care are nevoie de un electrocasnic care să spele hainele, dar nu are prea mult spațiu în baie.

Referitor la preț trebuie spus că acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă ne uităm la el dar și la ce poate aparatul atunci o să vedem că-și merită banii pe deplin. De exemplu, acest aparat vine cu un program rapid de 15 minute pe când alte modele au programe de 30 minute.
Din imagine poate fi văzut că are un panou de comandă relativ simplu așa încât electrocasnicul să fie ușor de folosit de oricine.

Aparatul
Aparatul

Mașina e una care are niște caracteristici deosebite cum ar fi suportul pentru un volum mare de haine (așa încât să nu fiți nevoiți să spălați de mai multe ori pe zi), consumul destul de redus de resurse și programele 6th Sense Colours. Aceste programe sunt 3 la număr (să nu vă fie frică deoarece aparatul are mai multe programe, însă acestea sunt speciale pentru culori), mai exact culori închise, deschise și programul mixt.

Lucrurile care mulți le vor aprecia la acest aparat sunt zgomotul la spălare mic (59 decibeli), disponibilitatea unui program eco și clasa A++ de eficiență energetică. Nu trebuie uitat de spus că e ușor de folosit, chiar dacă se încarcă pe sus.

Modelul acesta e perfect pentru cineva care are o familie de 2-4 persoane și vrea să pună aparatul într-o încăpere mai mică. Datorită faptului că ușa se închide vertical nu o să se facă risipă de spațiu.
Dacă vreți să cumpărați modelul acesta pentru la țară atunci mai întâi trebuie să vă asigurați că aveți apă curentă. Fără așa ceva nu o să funcționeze… poate cu niște improvizații de genul un butoi cu apă care să fie poziționat la o înălțime mai mare decât a mașinii.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu