Whirlpool WTLS 70912, model 6th Sense Colours

Whirlpool WTLS 70912 e un model premium de mașină de spălat rufe care o să te ajute să economisești spațiu și să speli într-un mod foarte economic. Spațiul economisit se datorează în principal faptului că modelul e unul cu încărcare verticală, iar economia trebuie mulțumită clasei de eficiență energetică A+++.

Vine realizat din materiale de o foarte bună calitate, motiv pentru care prețul e unul normal. Acest model are un bun Vezi prețul special de azi »preț bun Vezi prețul special de azi ».
Alături am pus și o poză din care poți vedea că are un aspect puțin diferit în comparație cu modelele mai vechi. Ce e nou? Are mânerul puțin diferit, adică mai mare așa încât să-l poți ține mai bine.

Mașina
Mașina

Mașinile de spălat verticale sunt atractive acelora care nu au prea mult destinat depozitării unei mașini precum aceasta. Se vede că e un model performant după capacitatea mare de încărcare și după faptul că are 1200 rotații pe minute la partea de centrifugare. În acest model puteți pune undeva până la 7 kilograme de haine, iar în ciuda faptului că are multe rotații acest model are un nivel de zgomot de 59 db când spală și 76 dB atunci când are loc centrifugarea.
Caracteristica 6th Sense Colours are legătură în principal cu o spălare așa încât culorile hainelor să fie mai strălucitoare și să dureze mai mult.
Aș mai putea menționa că vine cu multe programe, printre care se numără și cel care are legătură cu spălarea întârziată.

Printre plusurile sale se numără programul rapid de 15 minute, materialele de bună calitate din care e făcută (adică tamburul din inox și cuva din polipropilenă).
Nu era rău dacă venea cu Fuzzy Logic, dar programul rapid de 15 minute compensează acest neajuns.

Deci, dacă te interesează un model de mașină care să arate bine și care să nu coste exagerat de mult arunci îți recomand să-ți îndrepți atenția înspre modelul acesta.
Pentru a folosi acest model într-un mod cât mai eficient îți recomand să citești manualul cu instrucțiunile de utilizare de oarece s-ar putea să înveți câte ceva nou.

Lasă un comentariu