Whirlpool WTLS 66912, mașina 6th Sense Colours

Whirlpool WTLS 66912 e un model care se adresează celora care vor un electrocasnic eficient, dar care să ocupe puțin spațiu în locația de depozitare. Vine cu o capacitate de 6 kilograme care e mai mult decât suficientă pentru a spăla multe rufe. Iar, legat de consumul de curent trebuie menționat că are clasa A+++, ceea ce se traduce printr-un consum foarte mic.
O să mă întrebi de ce să alegi acest model și u altul, iar răspunsul e că în anumite programe (ciclul de bumbac 60 și 40 grade) e cu până la 40% mai eficient (adică cu un consum mai mic de resurse).

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și chiar dacă nu vine cu Fuzzy Logic, acesta are program rapid de 15 minute care asigură un consum minim de resurse în cazul în care ai puțin de spălat ori rufele nu sunt așa de murdare.
Din imaginea alăturată vezi că aparatul acesta e unul care arată foarte bine.

Mașina
Mașina

Vine dotată cu un ecran LCD pe care se pot citi diferite informații, iar numărul de programe e unul destul de mare așa încât să poți spăla diferite tipuri de rufe după cum trebuie.
E realizată și din materiale de foarte bună calitate deoarece cuva e din un fel de plastic, iar tamburul e din oțel. O să ziceți că acea cuvă nu e pre rezistentă, dar vă înșelați deoarece e rezistentă și asigură o performanță sporită.

Lucrurile pe care o să le apreciezi sunt faptul că e un model care te ajută să economisești foarte mult (timp, spațiu, alte resurse), costul mic de achiziționare și greutatea nu prea mare. Aceasta din urmă o să te ajute să montezi aparatul mai ușor.
Poate că singurul neajuns e că nu are detectare automată a cantității, dar vine cu programe care compensează acest neajuns.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii deoarece nu doar arată bine, ci și e foarte eficient din mai multe puncte de vedere. Iar, dacă te interesează dacă face zgomot ori nu atunci trebuie știut că are un nivel de zgomot redus de 59 decibeli.
În cazul în care ești interesat de o alternativă atunci îți recomand Whirlpool WTLS 65912 – un model similar ca specificații, dar care acum e la promoție.

Te-ar mai putea interesa