Whirlpool WTLS 60812 ZEN, 6th Sense Colours

Whirlpool WTLS 60812 ZEN e un model de mașină de spălat care se încarcă vertical, iar capacitatea sa e de 6 kilograme în condițiile în care clasa de eficiență energetică e A+++. Un aparat precum acesta e destinat în principal celora care vor un model de top, dar care să ocupe puțin loc în locația unde îl amplasați.

Nu pot spune că are un cost de achiziție prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu are un nivel de zgomot mare și care vine cu numeroase programe utile, printre care se numără și cel rapid de 15 minute.
Din imaginea de alături poți vedea că e un model foarte plăcut aspectiv, care nu arată cu nimic diferit în comparație cu alte modele verticale marca Whirlpool.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile sunt mai mult decât suficiente deoarece acest model poate spăla eficient până în 6 kilograme de rufe. Astfel viteza de centrifugare e de 1200 rotații, iar dacă sunteți interesați de materialele din care e făcută atunci trebuie știut că acest model e făcut din cuvă din polipropilenă și tambur din oțel. Deci, vorbim despre materiale de calitate. Că tot suntem la partea de calitate, mai trebuie să spun că acest model e unul dotat cu motor Direct Drive, adică cu un motor rezistent în timp.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul de nota 10, că nu ocupă prea mult loc, că e realizat din materiale de calitate și că incorporează multe materiale de calitate.
Din păcate nu are Fuzzy Logic, dar are program de 15 minute care vine să compenseze acest neajuns.

Deci, dacă stați într-o garsonieră ori ceva de genul și nu aveți prea mult loc atunci un aparat precum acesta ar fi recomandarea mea. Vine de la numărul 1 la nivel mondial, iar fiabilitatea e una crescută. Dacă vrei să-i extinzi garanția atunci acest lucru poate fi făcut și printr-o extensie de garanție cu 1 sau 2 ani.
Alături e și o prezentare video a modelului de față… știu că nu e într-o limbă de circulație internațională, dar cred că o să înțelegeți esențialul.

Lasă un comentariu