Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool WTE3113A+S

Whirlpool stă excelent cu oferta de frigidere și îți recomand un model de top cum e acest frigider Whirlpool WTE3113A+S. Nu vine cu No Frost (ca WBV3387NFCIX), dar eu zic să nu te preocupe prea mult acest aspect deoarece dezghețarea se face automată, iar decongelarea micului congelator trebuie făcută manual dar la un interval de timp foarte mare. Nici nu costă prea mult deoarece are preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primești un aparat frigorific cu o fiabilitate excelentă deoarece are o garanție minimă de 2 ani. Un alt aspect care ar trebui să-l iei în considerare ar fi faptul că în acest moment e la promoție și primești un card cadou, dar despre valabilitatea promoției poți citi aici.

Poze

Alături sunt două imagini cu acest aparat frigo și se poate vedea că nu prea arată ca modelele de top cum ar fi Whirlpool No Frost WBV3387NFCIX. Arată bine, însă se vede că nu e tocmai premium, dar nici prețul nu e unul exagerat. Din poza a doua se poate vedea că e bine compartimentat, frigiderul având trei rafturi din sticlă, iar congelatorul are un compartimentat și e poziționat superior.

Închis

Deschis

Specificaţii tehnice

WTE3113A+S nu are No Frost precum WBV3387NFCIX, dar nu e delco greu să-l dezgheți ori decongelezi și așa dai și mai puțini bani. Culoarea aparatului e gri, cum se poate vedea din pozele de sus, iar volumul său e unul mare deoarece pe total are 320 litri împărțiți în 231 litri ai frigiderului propriu-zis și 88 ai congelatorului. Normal că vine și cu accesorii cum ar fi o tavă un suport pentru ouă și o tavă pentru gheață.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; vine cu o fiabilitate bună deoarece are o garanție de 2 ani și deoarece nu trebuie curățat zilnic, ci o dată la câteva luni; nu e prea gălăgios deoarece are 39 decibeli care e un nivel de zgomot acceptabil; capacitatea de congelare e bună fiind de 4 kilograme pe zi, adică la 24 de ore.
Contra: nu are No Frost, dar după cum ziceam, nu e așa mare problema.

Concluzie

Whirlpool WTE3113A+S este un aparat pentru omul de rând deoarece nu costă exagerat și eu aș zice că e mai mult combină frigorifică decât frigider, dar cred că cei de la Whirlpool știu să-și eticheteze mai bine produsele. Utilizare sa nu e deloc complicată, iar dacă nu vă descurcați atunci vă puteți folosi de manualul său de utilizare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu