Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool WTE2211

Whirlpool WTE2211 e un frigider foarte bun care vine ca o alternativă Zanussi ZRA724SW, iar principalele sale atuuri sunt volumul net total mare de 227 litri, clasa de eficiență energetică A+ și înălțimea medie. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, care ar putea fi și el considerat ca fiind atu. E foarte bun pentru o familie medie, iar dezghețarea se realizează automat ca la oricare alt frigider.

Poze

E un model alb care e bine compartimentat având un congelator cu un compartiment situat superior, iar frigiderul propriu-zis e jos fiind împărțit de 3 rafturi din sticlă. E un frigider robust, iar mânerul incorporat e unul dintre lucrurile care ne demonstrează acest aspect. Dacă ar fi fost o combină frigorifică atunci congelatorul era jos, însă așa e invers.

Interiorul

Interiorul

Exteriorul

Exteriorul

Specificaţii tehnice

Frigiderul Whirlpool WTE2211 e un frigider care nu doar arată bine și funcționează la fel. Detaliile tehnice sunt impresionante, chiar dacă nu are No Frost. Capacitatea sa e de 227 litri, din care frigiderul are 187 și congelatorul are 40. Chiar dacă e mare asta nu înseamnă că are și un consum de curent exagerat deoarece are clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; consumul de electricitate e mic; nu o să vă trezească noaptea deoarece are un nivel de zgomot de 40 decibeli; la interior e bine realizat deoarece e spațios și bine segmentat cu rafturi și suporturi la ușă; congelatorul e capabil deși e mic, având o capacitate de congelare de două kilograme la 24 de ore.
Contra: din păcate nu are No Frost ceea ce înseamnă că decongelarea va trebui realizată periodic.

Concluzie

Whirlpool face cele mai bune apare frigorifice, iar alegând un model de la ei ai face o alegere bună. Utilizarea nu e deloc complicată deoarece nu are un panou de comandă futuristic sau ceva de genul, ci doar pui alimentele la rece și gata. Astfel, cred că acest aparat o să vă placă foarte mult, însă nu trebuie uitat faptul că din când în când (o dată pe an sau de câte ori scrie în manual) trebuie decongelat și curățat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu