Whirlpool WTE 2511 A+W, frigider de 252 litri

Whirlpool WTE 2511 A+W e un aparat frigorific modest ca dimensiuni și volum. e vorba de un frigider spațios cu o înălțime de 166 cm. Se adresează acelor utilizatori care nu vor un congelator mare ci mai degrabă un frigider mare pentru acei bani. În general frigiderele vin cu congelatoare mici, pe de altă parte combinele oferă congelatoare mai mari. Deci combinele ori congelatoarele pot fi alternative la acest aparat. Frigiderele pot fi de folos pentru cei ce fac des cumpărături și nu au nevoie de un volum mare pentru congelare, adică preferă alimente cât mai proaspete. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sper să vă faceți o idee despre el din pozele de jos. Eu prefer mânerele integrate deoarece oferă un design mai simplu și parcă sunt mai comode mânerele incoporabile.

Deschis
Deschis
Închis
Închis

Specificații tehnice

Ca oricare alt aparat, volumul net e cel care ne interesează iar în acest caz e divizat astfel: 199 litri la frigiderul propriu-zis și 53 litri la congelator. Deci congelatorul frigiderului e pe jumătate față de cel al unei combine frigorifice. De aceea nici capacitatea de congelare nu e prea mare, dar e satisfăcătoare – 2.5 kg la 24 ore. Consumul de energie e redus că doar are eficiență A+, există aparate cu consum și mai redus dar sunt mai scumpe. Acesta nu are nevoie de un sistem de răcire precum No Frost deoarece nu e un parat foarte mare iar dezghețarea e manuală/automată.

la interior are multe rafturi și suporturi, iar rafturile din sticlă arată mai bine dar se curăță mai bine decât cele din sârmă. Deasemenea rafturile sunt bine poziționate pentru a putea pune eventuale sticle cu apă, suc ori lapte. La capitolul design are: uși cu deschidere spre dreapta, uși reversibile, culoare albă și piciorușe ajustabile. Îmi place că e pe alb deoarece această culoare se asortează cu orice și nu mai bun dacă aveți alte aparate pe alb.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț destul de atractiv, are 2 uși, consum redus de energie, rafturi din sticlă, multe suporturi și rafturi.
Minusuri: nimic.

Concluzie

Whirlpool WTE 2511 A+W e una din recomandările mele dar să nu uitați că într-un buget puțin mai mare puteți opta pentru o combină frigorifică. Dacă vă doriți un frigider deoarece nu vă permite bugetul, puteți alege acesta și o ladă frigorifică Gorenje FH401W.

Te-ar mai putea interesa