Whirlpool WTE 2510

Whirlpool WTE 2510 e un frigider nou pentru cei care se respectă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte mic în condițiile în care clasa de eficiență energetică e A+, iar volumul e mare. Are un volum net de 253 litri în condițiile în care are o înălțime de 160 centimetri. Foarte interesant e faptul că are și o autonomie ridicată de 20 de ore care presupune că dacă se întrerupe curentul atunci alimentele din el nu se vor altera. În cazul în care vă interesează și o alternativă atunci aș putea recomanda Electrolux EJ2301AOW deoarece are un preț și caracteristici similare.

Poze

E un model clasic pe alb, iar la interior e bine compartimentat. Frigiderul e împărțit în 4 rafturi, iar congelatorul are un compartiment cu o capacitate mare de congelare de două kilograme la 24 ore. La interior arată destul de bine, iar acest lucru trebuie mulțumit rafturilor din sticlă care le găsim în frigider.

Deschis
Exteriorul

Specificaţii tehnice

Modelul WTE 2510 de la Whirlpool e unul al anului 2012 are va încăpea chiar și în camerele mai mici deoarece are o înălțime de 1,6 metri. Datorită faptului că are un congelator elementar e recomandat mai mult persoanelor care stau singure ori familiilor mici.
După cum am zis mai sus, compartimentarea e foarte bună deoarece partea de frigider are 4 rafturi și tot atâtea suporturi la ușă. Volumul net al frigiderului e de 211 litri, iar restul până la 253 reprezintă volumul congelatorului.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun în opinia mea; garanția e extensibilă la maxim 4 ani; fiabilitatea e una foarte bună deoarece din când în când trebuie curățat și nu trebuie să interveniți în alt mod asupra sa; consumul de curent e mic deoarece într-un an consumă undeva la 236 kwh, iar acest consum corespunde clasei de eficiență energetică A+.
Contra: congelatorul e cam mic, dar de aceea îi zice frigider și nu combină frigorifică.

Concluzie

Pentru persoanele care nu stau prea mult pe acasă cred că acest model ar fi foarte bun. Nu ocupă prea mult loc, iar prețul de achiziție e unul foarte mic. Și utilizarea e simplistă fiind un aparat de tipul plug and play.

Lasă un comentariu