Whirlpool WSLESS 66 AS GR, hotă incorporabilă tip casetă

Whirlpool WSLESS 66 AS GR e o hotă minimală ca aspect fiind incorporabilă de tip casetă. Acest lucru înseamnă că aspectul e unul minimal și se vede doar partea inferioară. Trebuie spus că e un aparat care intră în categoria incorporabil telescopic și tip casetă.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul corect pentru un model cu două motoare și putere de absorbție maximă de 380 mc pe oră. Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată de jos, partea de sus nefiind vizibilă după montaj deoarece va integrată în mobilier. Tot din poză puteți vedea că dispune de două lămpi așa încât să vedeți cât mai bine ceea ce gătiți.


Avantaje

Vine cu o putere mare de până în 380mc/h, aceasta fiind datorată celor două motoare. Evident că puterea e una care poate fi reglată în funcție de câți aburi face mâncarea. (Aparatul are buton 01 care e pentru pornit/optit și buton 0123 care reglează viteza ventilatorului).
Brandul producător e numărul 1 la nivel mondial deoarece oferă niște produse cu o fiabilitate foarte bună. Dovadă o face garanția de 2 ani care poate fi mărită la 4.

Dezavantaje

Nivelul maxim de zgomot e de 67 decibeli, fiind cam mare în comparație cu cel al unui frigider, dar până la urmă e o hotă. Turația ventilatorului poate fi adaptată în funcție de cât e necesar, iar în acest fel și zgomotul scade ori crește.

Concluzii

Electrocasnicele precum acest Whirlpool WSLESS 66 AS GR se adresează persoanelor interesate de aparate care să se integreze perfect în mobilier. În ziua de azi nu poți trece peste achiziția unei hote dacă ai o plită și se gătește zilnic deoarece aburii vor afecta casa, iar mirosul va umple întreaga casă.
Ca alternative nu v-aș putea recomanda altceva întrucât există doar acest model de hotă tip casetă (vă puteți uita aici pentru a vă convinge).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Whirlpool WSLESS 66 AS GR, hotă incorporabilă tip casetă”

  1. O hota simpla pentru cei cu putin loc si care vor ceva care sa nu se vada. E numai buna pentru o bucatarie in stil minimalist.

Comentariile sunt închise.