Whirlpool WSIP4O33PFE, model incorporabil pentru 10 seturi

Whirlpool WSIP4O33PFE e o maşină de spălat rufe cu capacitatea de a spăla până la 10 seturi cu 9 programe. Consumul energetic nu va fi mare datorită 6th Sense care optimizează spălarea, iar în felul acesta aparatul va avea clasa A+++ de eficienţă energetică.
Încă de la început trebuie menţionat că maşina nu va avea dimensiuni prea mari întrucât are lăţime de 45 cm. Restul dimensiunilor fiind înălţime de 82cm şi adâncime de 56.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi nu e deloc mare pentru un aparat care consumă anual doar 189 kWh (această valoare depinde în mare parte şi de cât de mult folosiţi aparatul).
Din imaginea alăturată puteţi vedea că e un model complet incorporabil


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool WSIP4O33PFE Whirlpool WSIP4O33PFE nu e gălăgios, având un nivel de zgomot de 43 decibeli, adică precum alte maşini de spălat vase.
Pentru starea spălării nu e nevoie să descideţi uşa deoarece are semnal luminos care indică stadiul spălării.
Motorul e unul Inverter, acesta contribuind la economie de curent, zgomot redus şi durabilitate. Dacă tot am menţionat „durabilitate” trebuie spus că aparatul are 0 garanţie de 6 ani oferită de producător, dar acest lucru e o promoţie şi presupune parcurgerea unor etape (înregistrare produs etc).
Pentru spălarea accesoriilor mici acest aparat e dotat cu un al treilea sertar.
Are şi diverse funcţii de siguranţă precum Aquastop aşa încât în caz de urgenţă apa să nu cauzeze daune.
Pentru uscarea naturală a vaselor acest aparat are sistem NaturalDry. Acest lucru contribuie la un consum redus de electricitate.

Alegând un produs de la Whirlpool alegeţi de la producătorul nr 1 la nivel mondial. În felul acesta beneficiaţi de un produs calitativ care are şi o garanţie mare.
Astfel de maşini sunt pentru persoanele care vor ceva aspectiv şi uşor de utilizat. Panoul de comandă e mascat, fiind vizibil doar când deschideţi uşa, dar după cum am zis mai sus, starea spălării e notificată/proiectată de un LED pe podea.

Te-ar mai putea interesa