Whirlpool WSIO3T223PCEX, mașină de spălat vase de 45 cm cu 10 seturi

Modelul din imaginea de jos se numește Whirlpool WSIO3T223PCEX și e foarte popular datorită specificațiilor sale. Sunt puțini producători care oferă variante atât de accesibile și bine dotate. Dacă aveți șansa să o luați la promoție, nu ezitați prea mult pentru că nu sunt multe alternative în buget. Față de coșurile pentru vase, avem și un loc special pentru tacâmuri, astfel se poate spăla chiar și mici accesorii.

Panoul de control digital e pe marginea de sus a ușii, unde e vizibil însă poate fi folosit doar când deschideți ușa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se incorporează complet de aceea și panoul de control e poziționat pe margine. La cele parțial incorporabile, aveți un panou de control frontal similar cu cel al modelelor standard. Designul îngust e perfect pentru un spațiu mic și lățimea e de 45 cm. Alte mașini pot spăla cel mult 9 seturi, ei bine,a ceasta are un interior mai bine organizat și permite să spălați un set în plus.

Programele de spălare sunt cele clasice, dar la acesta se adaugă și câteva opțiuni/programe suplimentare care le consider speciale și, în același timp, utile. Sunt multe motive pentru care merită să alegeți o astfel de mașină, iar bucătăria arată mai bine dacă nu se vede aparatul. Sunt modele clasice care au cam același preț însă nu merită compromisul dacă și așa veți face un mobilier la comandă. Spațiul necesar pentru instalare e menționat în manualul său.

Păreri pro și contra

Are o capacitate de spălare generoasă pentru mărimea sa, prețul e corect, are eficiență energetică A++, multe programe de spălare, tehnologie PowerClean (duze speciale), tehnologie Al 6-lea Simț (senzori speciali), motor Invertor, interior flexibil (coșuri modulare) și interior spațios cu design SpaceOptimizer. Consumul de apă e și el mic – 9 litri, dar anumiți parametrii depinde de programul setat. Semnalul luminos se proiectează pe podea și vă informează despre stadiul programului de spălare.

Whirlpool WSIO3T223PCEX se adresează celor care vor o bucătărie modernă sau minimalistă. Ușa aparatului nu arată ca și în poze, adică nu e albă și trebuie să montați un panou de mobilier cu mâner orizontală.