Whirlpool WSIC3M27C, maşină incorporabilă clasa A++

Whirlpool WSIC3M27C e o maşină de spălat vase capabilă în a spăla până la 10 seturi, iar datorită faptului că e incorporabilă se va integra perfect în mobilierul incorporabil.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat eficient energetic şi cu un consum normal de apă.
Vizual se prezintă bine, panoul de comandă fiind unul mascat de uşă. Culoarea electrocasnicului e argintie.

Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool WSIC3M27C e unul modern cu tehnologia 6th Sense care presupune că aparatul are senzori care detectează murdăria de pe vase şi în funcţie de acest lucru adaptează spălarea.
Se mai pot face economii şi prin existenţa funcţiei de spălare a unei jumătăţi de încărcăturî în mai puţin timp şi cu mai puţine resurse.
Referitor la consumul de curent trebuie spus că acesta e de 0,74 kWh per ciclu de spălare, iar anual e de circa 212 kWh. Consumul redus e datorat motorului inverter, iar despre acesta trebuie sps că are un nivel redus de zgomot şi vibraţii.
Consumul de apă e unul normal de 9 litri per ciclu. Pe an consumă undeva la 2520 litri.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale şi din păcate nu e un model slim. Dimensiunile sunt 82x45x55,5 îxlxa cm.
Pentru siguranţa dvs. acest aparat e prevăzut cu caracteristica Aquastop care presupune oprirea alimentării cu apă în caz de avarie.
Finalul unui program este marcat sonor aşa încât să ştiţi că vasele au fost spălate.

Per ansamblu acest aparat e numai bun acasă ori la un local. Vasele vor fi spălate ca noi cu puţine resurse. La un local o să ieşiţi în câştig deoarece nu va trebui să plătiţi om pentru spălarea vaselor.
Producătorul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, iar alegând produsele lor faceţi un lucru înţelept. Produsele Whirlpool au o fiabilitate foarte bună, modelul de faţă având garanţie de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa