Whirlpool WSIC 3M17, model incorporabil cu 10 seturi

Whirlpool WSIC 3M17 e o maşină de spălat vase incorporabilă adresată celora interesaţi de ceva aspectiv şi care să consume puţine resurse. Acest model are o capacitate de 10 seturi şi poate spăla prin intermediul a 4 programe.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, lucru sesizabil şi din imaginea de alături.
Se poate observa că e un model incorporabil şi că panoul de comandă e mascat, accesibil doar la deschiderea uşii.


Păreri pro şi contra

Acest aparat e unul realizat cu piese de calitate. De exemplu cuva e din inox. Motorul e unul de tipul inverter, acest lucru presupunând un consum redus de electricitate, durabilitate şi nivel redus de zgomot.
Whirlpool WSIC 3M17 e un model slim deoarece are nişte dimensiuni deloc mari de 82x49x57 îxlxa cm, iar firtunul e unul de 1,5 metri. Montajul aparatului nu va fi prea complicat întrucât nu are o greutate mare… discutăm despre circa 30kg.
Dacă sunteţi preocupaţi de consumul energetic atunci trebuie ştiut că acest model e unul economic cu un consum de curent de 238 kWh pe an. Din această cauză are clasa A+ de eficienţă energetică.
Nici nivelul de zgomot nu e unul deranjant deoarece vorbim despre 47 decibeli. E mult mai mic decât la o maşină de spălat rufe.
La acest aparat 6th Sense ajută la o spălare mai bună prin faptul că aparatul are senzori care detectează gradul de murdărie.
Dacă e să ne gândim la faptul că per utilizare consumă doar 9 litri de apă atunci observăm că e un aparat eco friendly.
Vine cu mecanisme de protecţie, mai exact cu Aquastop care presupune că e prevăzută cu un mecanism de protecţie a supraîncărcării cu apă.

Un astfel de electrocasnic e pentru persoanele interesate de ceva cu care să poată spăla bine vasele şi care să ajute în gospodărie. În ziua de azi aşa ceva e indispensabil.
Aparatul are o garanţie standard de 2 ani însă printr-o promoţie primim 4 ani. Pentru acest beneficiu produsul trebuie înregistrat.