Whirlpool WSIC 3M17, model incorporabil cu 10 seturi

Whirlpool WSIC 3M17 e o maşină de spălat vase incorporabilă adresată celora interesaţi de ceva aspectiv şi care să consume puţine resurse. Acest model are o capacitate de 10 seturi şi poate spăla prin intermediul a 4 programe.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, lucru sesizabil şi din imaginea de alături.
Se poate observa că e un model incorporabil şi că panoul de comandă e mascat, accesibil doar la deschiderea uşii.


Păreri pro şi contra

Acest aparat e unul realizat cu piese de calitate. De exemplu cuva e din inox. Motorul e unul de tipul inverter, acest lucru presupunând un consum redus de electricitate, durabilitate şi nivel redus de zgomot.
Whirlpool WSIC 3M17 e un model slim deoarece are nişte dimensiuni deloc mari de 82x49x57 îxlxa cm, iar firtunul e unul de 1,5 metri. Montajul aparatului nu va fi prea complicat întrucât nu are o greutate mare… discutăm despre circa 30kg.
Dacă sunteţi preocupaţi de consumul energetic atunci trebuie ştiut că acest model e unul economic cu un consum de curent de 238 kWh pe an. Din această cauză are clasa A+ de eficienţă energetică.
Nici nivelul de zgomot nu e unul deranjant deoarece vorbim despre 47 decibeli. E mult mai mic decât la o maşină de spălat rufe.
La acest aparat 6th Sense ajută la o spălare mai bună prin faptul că aparatul are senzori care detectează gradul de murdărie.
Dacă e să ne gândim la faptul că per utilizare consumă doar 9 litri de apă atunci observăm că e un aparat eco friendly.
Vine cu mecanisme de protecţie, mai exact cu Aquastop care presupune că e prevăzută cu un mecanism de protecţie a supraîncărcării cu apă.

Un astfel de electrocasnic e pentru persoanele interesate de ceva cu care să poată spăla bine vasele şi care să ajute în gospodărie. În ziua de azi aşa ceva e indispensabil.
Aparatul are o garanţie standard de 2 ani însă printr-o promoţie primim 4 ani. Pentru acest beneficiu produsul trebuie înregistrat.