Whirlpool WSFO3T1256PCX, maşină de spălat cu Power Clean şi clasa A++

Whirlpool WSFO3T1256PCX e o maşină de spălat vase cu tehnologie Al Şaselea Simţ şi PowerClean Pro. Prima tehnologie asigură rezultate impecabile privind spălarea, iar a doua presupune existenţa unor duze pentru îndepărtarea petelor foarte dificile.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se comportă fără reproşuri atunci când vine vorba despre spălarea a până la 10 seturi de vase.
Se poate vedea că e un aparat clasic neincorporabil cu panou de comandă electronic.

Păreri pro şi contra

Maşina Whirlpool WSFO3T1256PCX vine cu 6th Sense, adică senzori care detectează petele şi în felul acesta aparatul se va ocupa de totul automat.
Are un al treilea sertar pentru tacâmuri, iar în felul acesta spaţiul de spălare e utilizat la maxim.
Vine cu caracteristica Aquastop care reprezintă o caracteristică de siguranţă. În felul acesta alimentarea cu apă este întreruptă în cazul unor defecţiuni.
Are motor inverter aşa încât să-i fie redus consumul de curent şi aparatul să fie mai fiabil.
Precum la branduri precum AEG sau Electrolux şi acesta are sistem de uscare natural numit NaturalDry. Acest lucru presupune că aparatul deschide automat uşa în timpul uscării.
Consumul de electricitate e de 212 kWh pe an, iar de apă e de 1680 litri pe an.
Dacă vă preocupă dimensiunile atunci trebuie ştiut că acestea sunt de 82x45x59 îxlxa cm. Din acestea se poate vedea că discutăm despre un aparat slim.
Nivelul de zgomot e unul redus de 45 decibeli, iar din această cauză nu o să deranjaţi pe nimeni atunci când doriţi să spălaţi vasele.
Pornirea poate fi întârziată prin intermdiul Delay Start aşa încât să spălaţi într-un interval orar care vă convine.

Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice.
Ar mai trebui adăugat că vine cu mai multe programe (şapte în total) printre care se numără rapid, auto, intensiv, economic şi delicat.

Te-ar mai putea interesa