Whirlpool WSFO3O34PFX, model cu 6th Sense și clasa D

Whirlpool WSFO3O34PFX e o mașină de spălat vase pentru persoanele interesate de ceva compact și care să spele o cantitate de până în 10 seturi cu un consum mic de resurse.
Vine de la producătorul numărul 1 la nivel mondial, lucru care ne garantează că avem un produs de calitate superioară.
Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu clasa D și 6th Sene.
Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare argintie și că are un panou de comandă modern.

Păreri pro și contra

Whirlpool WSFO3O34PFX e un aparat de tip slim datorită faptului că are dimensiuni de 85x45x59 îxlxa cm. Alte avantaje ale acestui model ar fi următoarele:
– Vine cu un consum mic de curent, fiind vorba despre 189 kWh pe an și de clasa D.
– Nu trebuie să vă pierdeți timpul cu întreținerea aparatului deoarece are program special pentru auto-curățare. Acesta spală la 65 grade, curăță murdăria și elimină mirosul neplăcut.
– E un aparat sigur prin prisma posibilităților de scurgere a apei. Mai exact are sistem Aquastop care oprește alimentarea cu apă în cazul în care e detectată funcționare defectuoasă ori aparatul e prea plin.
– Uscarea se realizează în mod natural cu sistemul NaturalDry care presupune deschiderea automată a ușii.
– Al Șaselea Simț e o tehnologie care oferă rezultate foarte bune pe partea de spălare deoarece are senzori cu ajutorul cărora aparatul va regla temperatura, timpul și puterea de spălare.
– Aparatul are PowerClean Pro, adică o facilitate care atunci când e pornită spală cu putere și îndepărtează cele mai rezistente resturi de mâncare.
Din păcate nu e un model smart, dar compensează cu o multitudine de facilități utile care economisesc resurse.

De final pot să recomand acest model acelora care vor un produs de calitate cu o multitudine de facilități utile.