Whirlpool WSFO3O23PFX, mașină de spălat cu aspect modern

Mașina de spălat vase numită Whirlpool WSFO3O23PFX oferă anumite dotări speciale care nu le veți vedea la alte branduri, iar una dintre acestea este Power Clean. Totuși, pot fi producători care oferă o caracteristică similară, doar că e sub o altă denumire. Aceasta oferă miște duze speciale care ajută la îndepărtarea petelor care se curăță mai greu. Mai sunt și altele, însă le voi enumera mai jos în caz că sunteți interesați.

Sunt destul de multe modele pe piață, iar dacă vă interesează doar capacitatea de spălare și consumul redus, puteți alege un model cu lățime mai mare (Bosch SMI8YCS03E). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are suficiente programe chiar dacă par puține în comparație cu alte aparate, însă sunt mai numeroase – 7. Bineînțeles, programele sale oferă și o etapă de uscare a vaselor. Acestea pot fi personalizate, adică se poate alege și nivelul de temperatură în funcție de gradul de murdărie. Ca și tehnologii sau dotări speciale are: Al 6-lea Simț, PowerClean, un sertar suplimentar în partea de sus (cum am văzut și la modelele Bosch), Multizone, motor Invertor, balamale inteligente, Aquastop, suporturi rabatabile în coșul de jos etc.

Consumul de energie e destul de mic pentru o așa capacitate de spălare – 0.76 kWh (100 de spălări), de aceea clasa de eficiență energetică e E. Sunt destul de puține modele cu un consum apropiat de cel al modelului de mai sus, cele mai multe având o clasă F, deci un consum cu circa 0,20 kWh mai mult.

Concluzie

L-aș alege pentru că oferă multe caracteristici ieșite din comun, plus că arată foarte bine, oferă 3 coșuri (cel de sus e un fel de sertar), fiabilitate ridicată, rezultate foarte bune, consum mic de resurse. interior bine gândit. Whirlpool WSFO3O23PFX poate fi instalat ca oricare alt model sub blat dacă înălțimea corespunde, însă el a fost gândit să-l puneți oriunde, chiar și lângă mobilă. Având o capacitate modestă de încărcare, lățimea sa este de numai 45 cm, astfel că nu va ocupa mult spațiu în bucătărie și poate înlocui orice mașină mai veche fără nici o problemă.

Te-ar mai putea interesa