Whirlpool WSF 5552A+NX

Side by Side-ul Whirlpool WSF 5552A+NX e unul din acele aparate frigorifice de tip premium de care oferă un volum generos de depozitare. Bineînțeles se potrivește perfect în bucătăriile moderne, însă ocupă mult mai mult spațiu de depozitare și nu poate din mutat din o parte în alta foarte ușor. De aceea ar fi bine să aveți un loc de poziționare generos, unde nu va sta în cale și nu va umbri o bună parte din bucătărie. Nu e unul din acele aparate frigorifice care au congelatoare modeste, ci congelatorul e poziționat în partea stângă, unde veți găsi și dozatoarele pentru apă și gheață. WSF 5552A+NX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Volumul net al acestui aparat e de 512 litri din care 335 litri aparține frigiderului iar congelatorul are restul de 180 litri. Deci are un congelator de 2 ori mai mare decât cel al combinelor frigorifice. Deci din acest punct de vedere, se poate spune că e de două ori cât o combină frigorifică. Clasa A+ presupune un consum standard de 1 kW la 24 de ore și undeva la 457 pe an. Ca și dori se observă că are mânere verticale, dozatoare, control electronic avansat, iluminare LED, finisaj inox și al 6lea Simț.

Frigiderul e dotat cu 4 rafturi din sticlă, suporturi pe și compartimente speciale. Congelatorul are și el iluminare interioară, o capacitate de congelare de 12 kg la 24 de ore și suporturi pe ușă. La capitolele funcții și siguranță are: funcție vacanță, protecție antibacteriană, party mode, multiflow, control electronic, super-congelare și avertizare ușă deschisă. Sunt multe funcții care nu le veți întâlni la multe modele mai scumpe dar nu și la modele mai accesibile. Având în vedere dimensiunile sale, cred că v-ar interesa și spațiul ocupat care e de 90.2 cm cu 70.9 cm. Bineînțeles e și înalt că doar la un așa volum era normal să fie așa – 1.78 metri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e dotat cu dozatoare, are sistem No Frost, volum generos, consum potrivi de energie, aspect elegant și control electronic avansat.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest model Whirlpool WSF 5552A e un aparat frigorific elegant și care nu și-l permite oricine, de aceea puteți recurge chiar și la rate fixe. Dacă considerați că poate fi o investiție bună pentru bucătăria dumneavoastră. Jos am pus o prezentarea a unui side by side asemănător (cu mici diferențe):

Te-ar mai putea interesa