Whirlpool WSBO3O34PFX, model incorporabil pt 10 seturi

Maşina de spălat vase Whirlpool WSBO3O34PFX e una incorporabilă capabilă în a spăla până în 10 seturi cu un consum redus de energie şi apă. Asta deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Aparatul vine şi cu 6th Sense aşa încât să nu vă bateţi prea mult capul cu setările. În esenţă porniţi programul Al Şaselea Simţ, iar aparatul va face toată treaba (selectează temperatura, timpul şi puterea de spălare) deoarece are senzori.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la un brand care e pe locul 1 la electrocasnice.
Cred că puteţi observa că panoul de comandă e unul semi-integrat aşa încât să puteţi vedea tot timpul ceea ce se petrece cu vasele dvs. Există şi varianta unei maşini fără panou de comandă vizibil.


Păreri pro şi contra

Whirlpool WSBO3O34PFX e un electrocasnic de generaţie nouă cu un consum mic de curent. Dovadă e clasa A3+ atribuită unui consum de 189 kWh pe an. Nici consumul de apă nu e mare deoarece consumul mediu anual e de 2520 litri.
Dacă vă preocupă dimensiunile sale atunci trebuie ştiut că e vorba despre 82x45x56 îxlxa cm, iar greutatea e de 30 kg.
E un aparat dotat cu tehnologii de siguranţă, printre care aş aminti Aquastop. Această tehnologie opreşte alimentarea cu apă în caz de preaplin ori funcţionare defectuoasă.
Vasele sunt uscate cu aer în mod natural, acest lucru purtând numele de sistem NaturalDry. În felul acesta se economiseşte electricitate.
Nu va trebui să vă bateţi capul cu întreţinerea deoarece are auto curăţare, adică un program care la temperatura de 65 grade curăţă toată murdăria şi mirosurile neplăcute.
Motorul care echipează acest aparat din seria W Supreme Clean e unul Inverter, iar din această cauză e unul durabil, silenţios şi economic. Nivelul de zgomot al aparatului e de 44 decibeli, fiind mult sub cel al unei maşini de spălar rufe.

În opinia mea un astfel de aparat nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie deoarece vă ajută să economisiţi timp, resurse şi să aveţi vase ca noi.

Lasă un comentariu