Whirlpool WSBC3M17X, mașină de spălat vase cu control digital generos

Mașina de jos Whirlpool WSBC3M17X impresionează la multe capitole și nu cred că cineva are nevoie de mai mult, iar aici mă refer la funcții, programe sau capacitate de spălare. Spre deosebire de restul modelelor acesta se pune sub blat și trebui montat un panou de mobilier cu mâner pe ușa sa. Îmi plac variantele la care aveți acces ușor la panoul de control, iar la varianta de jos sunt prezente butoane senzitive. Coșurile sale sunt destul de încăpătoare și veți putea pune cam orice vă doriți, însă nu e chiar ca o mașină de 60 cm.

Această mașină arată foarte bine într-o bucătărie modernă cu aparate incorporabile și nu va ocupa mult spațiu pentru că lățimea sa e de numai 45 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat nu se incorporează în totalitate, după cum am spus-o și trebuie pus într-un corp special dacă trebuie să aibă lățimea corespunzătoare. Aveți 6 programe și funcții interesante care vor fi de ajuns, iar acestea se aleg în funcție de gradul de murdărie de pe vase sau tacâmuri. E bine să fie instalată cât mai aproape de chiuvetă pentru a vă folosi de aceeași scurgere și o racordați la același robinet de apă. Astfel, nu veți pierde spațiu de depozitare și vasele pot fi ținute chiar și în aparat pentru că sunt complet uscate.

Păreri pro și contra

Aceasta e echipată cu tehnologie Al 6lea Simț, aveți funcție de programare întârziată, clasa de eficiență energetică A+, coșul de tacâmuri devine foarte util și acesta a devenit standard pe noile mașini. Puteți amâna pornirea aparatului cu până la 24 de ore și se poate bloca afișajul dacă nu doriți ca cineva să apese accidental butoanele sale (funcție numită ChildSafe). Interiorul se poate ajusta pentru a face loc altor articole care sunt voluminoase, iar aici mă refer la tăvi sau oale.

Whirlpool WSBC3M17X are un panou de control complet digital și e destul de generos pentru ca voi să vedeți mai bine setările făcute. În plus față de variantele complet incorporabile, la aceasta se poate vedea timpul rămas până la finalizare programului.

Te-ar mai putea interesa