Whirlpool WS5G1PMW/E, aragaz clasic foarte fiabil

Whirlpool WS5G1PMW/E e un aragaz convenţional alimentat cu gaz şi care beneficiază de aprindere electrică. E un model clasic în sensul că nu vine cu dotări mai speciale care să-l facă smart (controlabil de pe un telefon sau ceva de genul).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat simplu de utilizat, lucru sesizabil din imaginea de alături. Se poate vedea că are un panou de comandă minim compus din 7 butoane. Nu se vede din poză, dar unul dintre butoane este pentru timer.
Culoarea aparatului e una albă aşa încât să se integreze cât mai bine în bucătărie alături de alte electrocasnice de aceeaşi culoare.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool WS5G1PMW/E e unul echipat cu 4 arzătoare din care unul e mare (3kW), unul e mic (1kW) şi două sunt normale (1,9kW). Producătorul menţionează că plita are clasa A de eficienţă energetică, iar valorile în kW fac referire la puterea arzătoarelor.
Aparatul are şi un capac din sticlă care are rol de a proteja arzătoarele atunci când acestea nu sunt folosite.
Dimensiunile sunt unele ok de 50x60x85 lxaxî cm.
Aprinderea electrică e un lucru foarte util deoarece în felul acesta puteţi găti mai repede, iar flacăra se aprinde fără a fi nevoie de brichetă ori chibrit.
Cuptorul e unul cu un volum de 59 litri, iar ca accesorii ne este oferite o tavă şi un grătar. Acesta nu e unul cu rotisor.
La capitolul siguranţă trebuie menţionat că acest aparat e unul sigur prin faptul că beneficiază de siguranţă în cazul în care se stinge flacăra în mod accidental.

Despre brandul Whirlpool trebuie scris că e numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice, lucru obţinut prin faptul că aparatele acestora au o fiabilitate extrem de bună. Garanţia standard a acestui model e de 2 ani şi poate fi extinsă la mai mult în funcţie de ce consideră fiecare.