Whirlpool WS5G1PMW/E, aragaz clasic foarte fiabil

Whirlpool WS5G1PMW/E e un aragaz convenţional alimentat cu gaz şi care beneficiază de aprindere electrică. E un model clasic în sensul că nu vine cu dotări mai speciale care să-l facă smart (controlabil de pe un telefon sau ceva de genul).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat simplu de utilizat, lucru sesizabil din imaginea de alături. Se poate vedea că are un panou de comandă minim compus din 7 butoane. Nu se vede din poză, dar unul dintre butoane este pentru timer.
Culoarea aparatului e una albă aşa încât să se integreze cât mai bine în bucătărie alături de alte electrocasnice de aceeaşi culoare.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool WS5G1PMW/E e unul echipat cu 4 arzătoare din care unul e mare (3kW), unul e mic (1kW) şi două sunt normale (1,9kW). Producătorul menţionează că plita are clasa A de eficienţă energetică, iar valorile în kW fac referire la puterea arzătoarelor.
Aparatul are şi un capac din sticlă care are rol de a proteja arzătoarele atunci când acestea nu sunt folosite.
Dimensiunile sunt unele ok de 50x60x85 lxaxî cm.
Aprinderea electrică e un lucru foarte util deoarece în felul acesta puteţi găti mai repede, iar flacăra se aprinde fără a fi nevoie de brichetă ori chibrit.
Cuptorul e unul cu un volum de 59 litri, iar ca accesorii ne este oferite o tavă şi un grătar. Acesta nu e unul cu rotisor.
La capitolul siguranţă trebuie menţionat că acest aparat e unul sigur prin faptul că beneficiază de siguranţă în cazul în care se stinge flacăra în mod accidental.

Despre brandul Whirlpool trebuie scris că e numărul 1 la nivel mondial în materie de electrocasnice, lucru obţinut prin faptul că aparatele acestora au o fiabilitate extrem de bună. Garanţia standard a acestui model e de 2 ani şi poate fi extinsă la mai mult în funcţie de ce consideră fiecare.