Whirlpool WRIC3C26P, mașină de spălat vase cu sistem Natural Dry

Whirlpool WRIC3C26P este o mașină de spălat vase puțin mai eficientă decât restul și se poate vedea din eticheta nouă, adică cât consumă la 100 de spălări. Diferența de eficiență între două clase consecutive nu este mare, însă cu toții ne dorim aparate care se consume cât mai puțin. Există mai multe tipuri de mașini de spălat, acesta este una complet incorporabilă, adică nu va fi vizibilă după instalare deoarece pe ușa sa se montează o ușă de mobilier.

Interiorul aparatului e organizat bine, de aceea are și acea capacitate de 14 seturi care este destul de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar dacă nu pare mult mai diferită, aceasta este un model deosebit cu dotări numeroase. Vedem popularul motor Inverter care îl vedem pe tot mai multe aparate și este cunoscut pentru fiabilitatea sa, dar și eficiența energetică.

Pe lângă cunoscuta tehnologie Al 6-lea Simț, mai are PowerClean Pro și Natural Dry care sunt două dotări foarte utile. Acestea două fac ca programele să oferă rezultate mai bune chiar și dacă vasele sunt destul de murdare, iar uscare se face cu aer natural. Cu alte cuvinte, întregul proces este mai eficient și poate că nici nu vă deranjează că mai lăsați vasele în aparat ca să se scurgă mai bine apa de pe ele. Efectiv aveți un spațiu de depozitare suplimentar, adică nu mai trebuie să aveți o chiuvetă cu spațiu mare pentru coșul de vase.

Există și opțiunea MultiZone care este o alternativă la spălare la jumătate, adică puteți alege care coș să fie spălat (superior sau inferior), adică nu mai trebuie să umpleți aparatul dar nici nu se mai face risipă de resurse.

Concluzie

Whirlpool WRIC3C26P este o soluție interesantă adică oferă ceva în plus față de altele și poate că nu vă deranjează sistemul de uscare. La unele modele, vasele sunt uscate prin condensare, iar la altele cu aer natural (se deschide ușa la finalul programului). La fel de silențioasă este și varianta de la concurență numită Samsung DW50R4050BB/EO.

Te-ar mai putea interesa