Whirlpool WRIC 3C26, mașină de spălat complet incorporabilă

Mașina de spălat vase Whirlpool WRIC 3C26 e un model complet incorporabil, adică panoul de control nu e vizibil, decât înaintea selectării programului (e așezat pe marginea ușii). Sunt mai multe tipuri de mașini de spălat: simple, parțial incorporabile sau complet incorporabile. Cele clasice sunt cele mai accesibile și nu arată atât de bine ca cel de jos, dar poate fi pusă oriunde. Pentru aparatele incorporabile trebuie să aveți un corp speciale sau chiar să faceți unul la comandă. Aceasta poate fi conectată la sifonul chiuvetei, dacă aveți acel tip de sifon.

Sunt destul de multe mașini similare dar nu toate oferă cel mai bun raport dotări/preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa de eficiență energetică e A++ care evidențiază consumul de energie, dar acesta diferă în funcție de programul ales. O mașină clasică nu poate oferi mai multe de 6 programe, ei bine, aceasta oferă 8 programe de spălare. Ca oricare alt model performant și acesta oferă o opțiune de încărcare la jumătate, pentru zilele în care nu aveți prea multe vase, tacâmuri sau farfurii murdare.

Nu putea fi un model de 45 cm deoarece are o capacitate de încărcare mare. Cele de 45 cm au o capacitate de spălare maximă de 10 seturi și nu oferă prea multe tehnologii. Modelul de sus are 6th sense, Multizone, rafturi pliabile, picioare ajustabile, indicator terminare program și indicator sare. E bine că se poate ajusta interiorul în funcție de ce aveți de spălat. Într-un program standard, acest aparat consumă în jur de 0.93 kWh.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine sau, mai bine zis, panoul de control e simplu și elegant, iar după instalare nici nu o mai observați. Tehnologia Al 6lea Simț reduce semnificativ consumul de energie cu ajutorul unor senzori inteligenți (automați). În timpul spălării, mașina nu e chiar silențioasă dar nici nu deranjează.

Whirlpool WRIC 3C26 poate fi cea mai bună alegere de pe piață deoarece oferă cea mai bună capacitate la un preț foarte bun. În clipul de jos puteți vedea cum spală un astfel de aparat vasele și chiar nu mai merită să pierdeți timp prin bucătărie cât timp există astfel de aparate.

Te-ar mai putea interesa