Whirlpool WRBSB6228BEU, păreri model de 6kg

Whirlpool WRBSB6228BEU este o mașină de spălat rufe utilă unei familii de maxim patru persoane deoarece are o capacitate de 6 kg. Spre deosebire de alte modele, acesta se diferențiază prin faptul că este slim așa încât să ocupe cât mai puțin loc.

Dacă vă interesează costul aparatului atunci trebuie să știți că acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate vedea că are un design mai special, adică panoul de comandă e unul negru.

Păreri pro și contra

Modelul de față are mai multe lucruri avantajoase, iar cele care consider că sunt mai importante le voi aminti în rândurile care urmează.
Eficiența energetică a aparatului e una superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum la 100 spălări de 73 kWh.
Motorul care echipează mașina Whirlpool WRBSB6228BEU e unul avansat, fiind vorba despre unul tip SenseInverter. Avantajele unui astfel de motor ar fi multiple, cele mai importante sunt nivelul de zgomot redus, durabilitatea și eficiența energetică.
Centrifugarea se realizează la 1200 rotații așa încât stoarcerea să se realizeze cât mai bine.
Privind starea programului sunteți atenționat prin intermediul unei bare pentru progres și prin intermediul afișării timpului rămas.
Aparatul are dimensiuni compacte, fiind vorba despre 43x60x85 axlxî cm. Iar greutatea este de 62 kg.
Vine la pachet cu un număr mare de programe, mai exact 16. Printre acestea se numără cel Eco de 3,15h.

Cum e în cazul altor aparate de la Whirlpool, nici acesta nu este unul care să aibă facilități smart. Probabil că de unii este văzut ca fiind un dezavantaj, însă multă lume nu vede utilitatea facilităților smart (de a fi controlate de pe un telefon sau ceva de genul) pe electrocasnice.

De final trebuie să scriu că modelul de față e unul perfect pentru acele persoane interesate de ceva calitativ și ușor de folosit.
Alegând ceva de la Whirlpool o să faceți o alegere bună deoarece acesta nu e degeaba producătorul numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa