Whirlpool WQ9IMO1L, side by side de 554 litri cu dispenser de gheaţă

Frigorificul Whirlpool WQ9IMO1L e un aparat modern pentru persoanele interesate de un frigorific în stil american cu dispenser de apă şi gheaţă (ice dinspencer îi zice producătorul). Are o capacitate de 554 litri şi având No Frost înseamnă că nu aveţi bătăi de cap cu întreţinerea deoarece nu se produce gheaţă şi în acest fel nu e nevoie de dezgheţare sau decongelare manuală.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are tehnologia 6th Sense (Al Şaselea Simţ). Această tehnologie are rolul de a menţine o temperatură constantă cu ajutorul compresorului tip invertor.
Din imaginea de alături puteţi observa aspectul premium de culoare inox.


Păreri pro şi contra

La astfel de aparate e important consumul energetic, fiind vorba despre clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum energetic de 458 kWh pe an.
Nivelul de zgomot e unul caracteristic unui frigorific, adică de 41 decibeli. Nu e mai mare decât al unei combine frigorifice.
Pentru o distribuire uniformă a aerului rece are Multiflow, adică distribuirea aerului prin mai multe orificii. Are şi ventilator care ajută şi el la păstrarea unui mediu ideal pentru păstrarea alimentelor alimente.
Dimensiunile aparatului sunt de 90x72x187 lxaxî cm, iar greutatea e de 142 kg. Din aceste caracteristici tehnice puteţi observa că e un aparat mare comparativ cu un frigider ori o combină frigo.
Pentru a avea un acces uşor la interior acest model vine cu patru uşi.
Are ecran cu comenzi tactile prin care poate fi programat frigiderul.
Producătorul menţionează că aoaratul are 6th Sense Live, adică e smart aşa încât să puteţi să-l controlaţi de la distanţă.
Am scris mai sus că aparatul are No Frost, însă mai exact e vorba despre Triple No Frost aşa încât are No Frost în toate cele trei compartimente (frigider, congelator şi spaţiu convertibil). Un fel de Total No Frost, dar mai „avansat”.

Despre producătorul Whirlpool trebuie menţionat că e numărul 1 la nivel mondial, acest lucru fiind datorat fiabilităţii excelente ale produselor sale.

Te-ar mai putea interesa