Whirlpool WQ9 B2L, frigorific în stil american cu 4 uşi

Whirlpool WQ9 B2L este un frigorific de tipul side by side cu o capacitate de 591 litri şi No Frost (este precizată dezgheţare automată pentru congelator şi frigider; congelatorul are sistem Frost Free). La acest aparat Whirlpool sistemul No Frost e unul separat pentru frigider şi congelator aşa încât să fie creat un climat ideal pentru alimente.
Spre deosebire de alte frigorifice acesta are un nivel de zgomot foarte scăzut de 37 dB datorită tehnologiei Zen (care presupune că are motor inverter).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu multiple tehnologii printre care aş aminti Zen (menţionată mai sus), 6th Sense şi Energy Saving.
Din imagine se poate vedea că e un aparat de culoare inox aşa încât să se potrivească de minune în orice bucătărie, indiferent de culoarea pereţilor ori a mobilei. Există modele de culoare antracit de la alţi producători în care vă interesează altă culoare.


Păreri pro şi contra

Frigorificul Whirlpool WQ9 B2L e unul eficient energetic deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 381 kWh.
6th Sense e o tehnologie prezentă pe acest aparat şi are rol de a minimiza fluctuaţiile de temperatură din congelator prin intermediul Freeze Lock, iar prin Fresh Lock are loc o restaurare a temperaturii atunci când temperatura se schimbă.
Dacă se întrerupe curentul trebuie ştiut că aparatul are o autonomie fără curent de 20 ore.
Înainte de poziţionarea aparatului trebuie ştiut că are nişte dimensiuni de 91x70x187 lxaxî cm, iar greutatea e de 118kg. În felul acesta vor fi necesare mai multe persoane pentru transportarea sa.
Un alt lucru de care trebuie ţinut cont e faptul că locul unde va fi amplasat trebuie să aibă o temperatură ambientală de 10-43 grade.
Acest aparat e echipat cu un compartiment numit FlexiFreeze care permite setarea nivelului de temperatură (-7 sau -18 grade în funcţie de alimentele care le puneţi la păstrat).

Acesta e un electrocasnic premium pentru persoanele interesate de ceva durabil şi cu multe opţiuni de păstrare la rece.

Te-ar mai putea interesa