Whirlpool WP 211, mașină de spălat vase 13 seturi

Whirlpool WP 211 e o mașină de spălat vase incorporabilă cu capacitate de 13 seturi și tehnologii avansate. Designul e diferit față de cel al modelelor clasice. Dintre caracteristicile sale speciale voie enumera: Power Clean, 6th Sense, programe de spălare diverse, Power Dry, Flexi Space etc. Deci nu e un aparat electrocasnic clasic, iar tehnologiile acelea vă vor fi de folos indiferent de des o veți folosi. Modele care nu necesită incorporare sunt mai ieftine dar nici nu au un panou de control prea avansat, iar tehnologiile sunt puține.

Alternative sunt destule și chiar și modelele clasice pot fi luate în considerare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

O capacitate așa de mare e utilă pentru o familie indiferent cât de mare e, deoarece într-un set intră destul de multe. Clasa de eficiență energetică e foarte bună A+++ și e cea mai bună de pe piață. Evidențiază doar cât de puțin consumă iar la spălare și uscare are clasa A. Caracteristicile speciale sunt: tehnologia Al 6-lea Simț Power Clean, Flexi Space, Power Dry etc. Pe panoul de control e prezentă: programarea întârziată, afișare timp rămas, indicator sare, butoane pentru selectare programe și ajustare parametrii.

Anual acest model consumă 234 kW, dar depinde cât de des o veți folosi. Eu am luat în calcul că o veți folosi aproape zilnic. Consumul de apă e irelevant deoarece ține de dimensiunile aparatului. Puteți regla coșurile pentru a putea introduce mai bine acele vase, tacâmuri sau pahare. Dimensiunile sale nu prea au mare importanță ci doar cele ale nișei, deoarece veți ține cont de ele când o veți instala (trebuie să aveți loc în mobilier).

Plusuri: acele caracteristici speciale, designul e elegant, panoul de control are un design interesant, fiabilitatea ridicată, eficiența energetică la toate capitolele etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool WP 211 e o alegere bună pentru cei care vor ceva mai mult decât o mașină de spălat și vor să economisească spațiu. Poate că nu oricine și-o permite dar există și varianta să o luați în rate că doar poate fi considerată o investiție.

Te-ar mai putea interesa