Whirlpool WKIO 3T123 6P, model cu tehnologie Al 6lea Simț Power Clean Pro

Mașinile de spălat complet incorporate sunt cele mai moderne soluții pentru bucătărie, dar mi e îmi plac și restul de pentru că sunt la fel de performante. Whirlpool WKIO 3T123 6P e un model care se incorporează complet, astfel că nu veți vedea panoul de control în timpul funcționării și nu va umbla nimeni la ea. După instalare, trebuie să puneți o ușă de mobilier peste cea a aparatului și un mâner orizontal în partea de sus. Costă mai mult pentru are multe tehnologii iar una care a ieșit în evidență ușor datorită avantajelor oferite e Al 6lea Simț Power Clean Pro.

Arată foarte bine, panoul de control fiind unul simplificat și selectarea opțiunii/programului se face ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă panoul de control e destul de îngust și se limitează la niște pictograme, îl veți folosi cu ușurință și manualul de instrucțiuni va oferi informațiile necesare.

Din poze se vede clar că are o mulțime de programe – 10, care se află în partea dreaptă a mașinii și în stânga lângă ecranul digital sunt funcțiile. Să nu uităm de coșurile sale care oferă diverse opțiuni de ajustare sau de sortare a încărcăturii. Chiar merită să aveți un astfel de ajutor acasă din diverse motive, aveți chiar și un filtru cu autocurățare.

Păreri pro și contra

Merită ales pentru că e încăpător, spală excelent orice tip de articol, oferă multe programe, opțiune de încărcare la jumătate, e eficientă din multe puncte de vedere și garanței generoasă. E destul de greu să vezi când e gata programul, în special dacă nu stați lângă ea, însă cu timpul vă veți obișnui cu acel indicator luminos de terminare program. Sunt programe diverse care se aleg în funcție de gradul de murdărie, tipul articolelor (pahare, tăvi, tacâmuri), silențioase și chiar cu un consum redus de resurse.

Whirlpool WKIO 3T123 6P e un model care vrea să impresioneze dar nu e cea mai avansată soluție oferită de acest brand. Poate că nici nu vă doriți mai mult și o mașină cu capacitate mare ajută să spălați mai rar (o dată pe zi).

Te-ar mai putea interesa