Whirlpool WKFO 3O32 P X, mașină de spălat vase cu Power Clean Pro

Mașina de spălat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X e un a din segmentul premium și cred că se poate observa doar după cum arată. Nu doar finisajul argintiu oferă un plus de eleganță, ci și panoul de control complet negru cu afișaj digital LED. Nu poate fi la fel de accesibilă ca multe alte modele deoarece are tehnologii avansate care o fac mai eficientă și performantă. Mă refer la tehnologia Power Clean Pro care a fost introdusă de ceva timp pe această categorie de aparate.

Trebuie să aveți un buget generos pentru aceasta deoarece nu e chiar atât de accesibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui aparat e de 14 seturi, dar voi puteți spăla mult mai puțin datorită opțiunii de încărcare la jumătate. Oricum, chiar dacă e un model mai mare, e unul dintre cele mai eficiente variante de pe piață – clasă A+++. Bineînțeles, oferă mai multe programe decât un model clasic – 10 programe. Un aparat nu trebuie să fie neapărat incorporabil pentru a fi modern, iar varianta de sus e cel mai bun exemplu.

Nu puteți lua un aparat oarecare într-o bucătărie echipată doar că aparate moderne (cu control electronic și finisaj pe inox/argintiu). Ca și dotări acest model are: protecție inundații, filtru autocurățare, programare întârziată, 4 nivele de temperatură, uscare cu Turbo Dry și Multizone. Panoul de control oferă: indicator sare, indicator terminare program și afișare timp rămas.

Accesoriile oferite sunt cele care le știți de la oricare alt model din acest segment (mă refer la coșurile sale).

Păreri pro și contra

Consumul de resurse e destul de redus la acesta și de aceea e un model puțin mai scump. Ideea e că banii investiți îi veți recupera pe parcurs, ori de câte ori veți folosi acest aparat. Pictogramele ușurează utilizarea panoului de control, dar puteți consulta manualul de instrucțiuni.

Nu oricine își permite un model Whirlpool WKFO 3O32 P X, dar prețul e destul de corect pentru ce oferă. Pentru cei indeciși, am pus prezentarea de la final care mi se pare destul de interesantă.

Te-ar mai putea interesa