Whirlpool WIO 3T321 P, model clasa A++ de 14 seturi

Whirlpool WIO 3T321 P este o mașină incorporabilă pentru cei interesați să spele rapid și eficient o cantitate mare de vase. Acest model e capabil să spele o cantitate de până în 14 seturi cu un consum mic de curent și apă. Pentru o economie suplimentară se poate utiliza opțiunea de încărcare la jumătate.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Eu zic că nu e mare având în vedere faptul că vine de la un brand cunoscut, că are facilități utile și că spală eficient.


Avantaje

Modelul Whirlpool WIO 3T321 P e unul dotat cu multe programe, mai exact 10. Printre acestea se numără: normal, intensiv, rapid, bio/eco și altele.
Consumul de resurse per ciclu de spălare e de 0,82 kW și de 9 litri. Aceste valori pot fi mai mici prin faptul că se poate utiliza opțiunea de încărcare la jumătate… în cazul în care aveți mai puțin de spălat.
Poate fi incorporată complet, iar din această cauză ne ajută la obținerea unei bucătării ca la carte… din punct de vedere vizual. Ar trebui să menționez faptul că acest model are niște dimensiuni ok de 82x59x55 (ÎxLxA cm).
Niște caracteristici care țin de performanță ar fi 6th Sense (Al 6lea Simț) și opțiunile Multizone, Power Clean, Turbo.
La capitolul ergonomie acest model stă bine deoarece are câteva facilități cum ar fi rafturi pliabile, filtru autocurățare, indicator (realimentare) sare, coș ajustabil și altele.
Nu putem spune că e un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot mic de 41 decibeli. Acesta e unul similar cu al unui aparat frigorific.

Dezavantaje

Singurul inconvenient ar fi cel de preț, dar vă asigur că vă veți recupera banii rapid prin faptul că aparatul nu consumă multe resurse și vă va ajuta să aveți mai mult timp liber.

Concluzii

Pe piață există multe aparate de genul, dar acesta ar fi recomandarea mea deoarece e economic, arată bine și are fiabilitate ridicată. Plus că Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial când vine vorba despre electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa