Whirlpool WIC3C33PFE, model cu 6th Sense și Power Clean

Whirlpool WIC3C33PFE e o mașină de spălat vase incorporabilă de capacitate mare întrucât poate spăla 14 seturi. Datorită acestui lucru se poate spune că acest model este adresat unei familii de 3-4 persoane.

Acest aparat incorporabil vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat pentru acele persoane care vor un aparat modern cu care să spele vase cât mai bine.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un panou de comandă poziționat pe muchia ușii. Pe aceasta se pot vedea inscripții care fac referire la 6th Sense și PowerClean.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat vase Whirlpool WIC3C33PFE e una modernă și are o multitudine de facilități utile integrate, printre acestea cele mai importante sunt următoarele:
– Al Șaselea Simț (6th Sense) presupune rezultate perfecte de spălare în timp ce se economisesc resurse (în principal apă).
– PowerClean Pro care presupune că aparatul are senzori care detectează nivelul murdăriri și adaptează presiunea apei.
– La finalul spălării se deschide automat ușa pentru o uscare mai bună, lucru numit NaturalDry.
– Capacitatea e una mare de 14 seturi și e vorba despre o compartimentare pe 3 nivele (pentru până la 30 procente mai mult spațiu).
– Pentru economisire suplimentară se poate folosi opțiunea „Half Load” atunci în aparat sunt vase la jumătate din capacitate.
Din păcate nu e un aparat smart sau slim. În privința facilității smart trebuie scris că nu se poate interacționa cu aparatul de pe un telefon sau ceva de genul. Dimensiunile aparatului sunt unele de 82x60x56 îxlxa cm și se poate vedea că nu e vorba de un aparat slim (compact).

Verdictul meu referitor la acest aparat e că-și merită banii întrucât are facilități utile, e fiabil și vine de la un producător cunoscut (și apreciat).