Whirlpool WIC3C26P, model incorporabil cu 14 seturi

Whirlpool WIC3C26P e un aparat modern care poate fi (complet) incorporat şi care vine cu o eficienţă energetică superioară (clasa A++). Acest model poate spăla şi o cantitate mare de vase deoarece are suport pentru 14 seturi.

Aparatul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Când va fi montată nu se va observa că e vorba despre un electrocasnic deoarece panoul de comandă e vizibil doar când se deschide uşa (e vorba despre unul integrat).


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool WIC3C26P e unul care vine cu motor inverter, acest lucru având un impact major asupra consumului de curent. Mai exact e vorba despre clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum energetic de 266 kWh pe an în condiţiile în care puterea e de 1,9Kw.
Un astfel de motor are impact pozitiv şi asupra nivelului de zgomot, adică are 46 decibeli la spălare. Producătorul spune că e un aparat Super Silent.
Nici consumul de apă nu e unul exagerat întrucât per ciclu de spălare avem 9,5 litri pe post de sontum şi pe an 2660 litri.
Dimensiunile aparatului sunt 82x60x55 îxlxa, dar acestea sunt aproximative şi trebuie analizat manualul de utilizare.
Venind 6th Sense se poate spune că că are Fuzzy Logic… sau ceva similar. Această caracteristică detectează nivelul de murdărie şi în funcţie de aceasta adaptează parametrii de spălare.
Se pot realiza multe economii şi prin spălarea pe un singur raft atunci când aveţi un număr mic de vase.

Cu un astfel de aparat economisiţi bani şi timp, iar utilizarea ei va fi indispensabilă acasă ori în scopuri comerciale (la un restaurant). În acest ultim caz nu mai e nevoie să plătiţi personal suplimentar pentru spălarea vaselor.
Despre montaj trebuie spus că nu e prea complicat, însă trebuie avut grijă la dimensiuni şi la ce fel de mobilă aveţi ori doriţi să vă cumpăraţi.
Brandul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial, iar din această cauză produsele sale sunt unele des întâlnite în calele românilor.

Te-ar mai putea interesa