Whirlpool WIC 3C23 PEF, model incorporabil clasa A++

O mașină de spălat vase foarte bună e acest Whirlpool WIC 3C23 PEF. Recomand un astfel de tip de aparat deoarece vă ajută să economisiți bani, timp și la fiecare spălare obțineți vase ca noi. Aparatul acesta se remarcă prin consumul mic de resurse, dar și prin faptul că are o capacitate mare de spălare – 14 seturi. Acest ultim lucru face aparatul foarte bun pentru uz comercial, adică la un mic restaurant ori pensiune.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ok din toate punctele de vedere. Mai ales că brandul Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial. Pentru economie suplimentară se poate apela la buy back, iar mai multe detalii puteți citi aici.

Whirlpool WIC 3C23 PEF

Pentru

Vine cu un număr mare de programe. Mai exact are 8, printre care fiind: daily 60, eco, prespălare și delicate. Pentru cei interesați să economisească resurse e recomandare programul eco. Iar, mai multe resurse pot fi economisite prin faptul că aparatul are opțiune de încărcare la jumătate.
Aparatul face economii impresionante, iar la o utilizare de 5 ori pe săptămână timp de 11 ani faceți economii de undeva la 3400 lei (conform youreko).
E un electrocasnic silențios, acest lucru datorându-se nivelului de zgomot de 43 decibeli. În acest fel aparatul e la fel de silențios precum un frigorific.
E incorporabilă, iar acesta e unul dintre cele mai mari avantaje prin faptul că panou de comandă e unul mascat.

Contra

Singurul lucru care poate deranja la acest model e că nu e pe culoare argintie. Dar, e bună și nuanța albă deoarece se va potrivi cu orice culoare ar avea mobilierul.

Verdict

Modelul Whirlpool WIC 3C23 PEF se adresează persoanelor care vor un aparat premium din toate punctele de vedere și care să economisească resurse. Prin utilizarea aparatului timp îndelungat o să vă recuperați banii.
Despre brandul producător trebuie spus că e unul de top, fiind numărul 1 mondial ca producător de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa