Whirlpool WI3010, model incorporabil clasa A+

Whirlpool WI3010 e o maşină de spălat vase de tip incorporabilă pentru cei interesaţi în a-şi amenaja o bucătărie cu electrocasnice incorporabile.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care va oferi cele mai bune rezultate la spălare.
După cum se poate vedea din poza de alături panou de comandă e disponibil pe interiorul aparatului pe muchia uşii.


Păreri pro şi contra

Consumul energetic e unul scăzut aşa încât să-i fie atribuită clasa A+ de eficienţă energetică. Consumul anual fiind de 296 kWh.
Dacă vreţi să ştiţi nivelul de zgomot al aparatului atunci trebuie să ştiţi că e de 49 decibeli. E mult mai mic decât al unei maşini de spălat rufe.
Aparatul Whirlpool WI3010 e pentru a spăla o cantitate mare de vase deoarece are o capacitate de 13 seturi (una dintre cele mai mari de pe piaţă). Dacă vreţi mai mult spaţiu atunci o să vă ajute coşul superior care e unul reglabil.
Pe lângă cela 5 programe are funcţii diverse precum indicatori (sare, soluţie clătire), coş superior ajustabil şi protecţie împotriva inundaţiilor. Protecţia împotriva scurgerilor de apă e numită Overflow, presupunând existenţa unui flotor special care împiedică scurgerea apei.
Tacâmurile pot fi poziţionate într-un coş special destinat acestora. Acest lucru are un dublu rol: protecţie şi spălare mai bună. Protecţie care presupune că vasele vor fi protejate împotriva zgârieturilor sau alte deteriorări.

Din păcate nu are caracteristici smart precum control de e telefon şi nici nu se face referire la 6th Sense. 6th Sense i-ar fi permis să detecteze gradul de murdărie şi în funcţie de acesta să regleze consumul de resurse.

Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial pe partea de electrocasnice, iar alegând ceva de la acest producător o să faceţi o alegere bună.