Whirlpool WI3010, model incorporabil clasa A+

Whirlpool WI3010 e o maşină de spălat vase de tip incorporabilă pentru cei interesaţi în a-şi amenaja o bucătărie cu electrocasnice incorporabile.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care va oferi cele mai bune rezultate la spălare.
După cum se poate vedea din poza de alături panou de comandă e disponibil pe interiorul aparatului pe muchia uşii.


Păreri pro şi contra

Consumul energetic e unul scăzut aşa încât să-i fie atribuită clasa A+ de eficienţă energetică. Consumul anual fiind de 296 kWh.
Dacă vreţi să ştiţi nivelul de zgomot al aparatului atunci trebuie să ştiţi că e de 49 decibeli. E mult mai mic decât al unei maşini de spălat rufe.
Aparatul Whirlpool WI3010 e pentru a spăla o cantitate mare de vase deoarece are o capacitate de 13 seturi (una dintre cele mai mari de pe piaţă). Dacă vreţi mai mult spaţiu atunci o să vă ajute coşul superior care e unul reglabil.
Pe lângă cela 5 programe are funcţii diverse precum indicatori (sare, soluţie clătire), coş superior ajustabil şi protecţie împotriva inundaţiilor. Protecţia împotriva scurgerilor de apă e numită Overflow, presupunând existenţa unui flotor special care împiedică scurgerea apei.
Tacâmurile pot fi poziţionate într-un coş special destinat acestora. Acest lucru are un dublu rol: protecţie şi spălare mai bună. Protecţie care presupune că vasele vor fi protejate împotriva zgârieturilor sau alte deteriorări.

Din păcate nu are caracteristici smart precum control de e telefon şi nici nu se face referire la 6th Sense. 6th Sense i-ar fi permis să detecteze gradul de murdărie şi în funcţie de acesta să regleze consumul de resurse.

Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial pe partea de electrocasnice, iar alegând ceva de la acest producător o să faceţi o alegere bună.