Whirlpool WHM3111 FO, ladă frigorifică cu control electronic

Lada frigorifică Whirlpool WHM3111 FO face parte dintr-un segment diferit și se vede cel mai bine după dotări. Nu sunt mule lăzi frigorifice cu 6th Sense, control digital, yală și Stop Frost (dezghețare într-un minut). Față de un congelator, această ladă frigorifică ocupă destul de mult spațiu însă veți avea destul de mult loc pentru orice aliment, iar în sezonul rece chiar va fi un adevărat ajutor. Dacă nu vă interesează acele dotări care le-am menționat anterior, atunci bugetul poate fi chiar mai mic.

Din poza de jos se vede că are un panou de control în partea de sus și yală pentru a o încuia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, dispune de o capacitate de congelare impresionantă – 20 kg la 24 ore, că doar performanțele cresc odată cu creșterea capacității aparatului. Astfel că o ladă pe jumătate nu poate congela foarte mult. Poate că veți pune alimente deja congelate și atunci se schimbă lucrurile.

Autonomia fără curent e destul de mare la acest model – 45 ore, și e destul de importantă dacă e o pană de curent și aveți multe în ea. E ceva mai zgomotoasă decât altele pentru că nu e una oarecare. Funcția de congelare rapidă e standard la mai toate aparatele din aceeași categorie.

Consumul anual se situează undeva la 218 kWh care e conform pentru o clasă de eficiență A++ și chiar nu veți găsi alta mai bună pentru o ladă. Eficiența bună se datorită faptului că e un aparat cu al 6lea Simț și doar acest brand a introdus-o pe aparatele sale.

Păreri pro și contra

Fiind un model atât de mare, sunt prezente 3 coșuri la interior în care puteți pune sorta alimentele care urmează să le consumați sau care le puneți pentru o perioadă mai lungă. E un aparat eficient cu un consum anual redus și pot spune că acest brand nu oferă prea multe astfel de modele, deci merită să profitați de această ocazie. .

Whirlpool WHM3111 FO nu are foarte multe dotări ca la unele aparate frigorifice, dar cele prezente pe acesta sunt ceva mai speciale, astfel că iasă mai bine în evidență.

Te-ar mai putea interesa