Whirlpool WHE39352, ladă frigorifică de 390 litri

Lada frigorifică Whirlpool WHE39352 e una destul de reușită și are caracteristici speciale ca: Smart Display, clasa A++, tehnologie al 6lea Simț, StopFrost și SpaceMax. Deci nu e vorba de un aparat obișnuit de aceea nici prețul nu e foarte atractiv. Un astfel de model poate fi de folos dacă vă place să mergeți rar la cumpărături și să cumpărați multe. Deci aveți nevoie de o capacitate de congelare mare pentru o perioadă scurtă, deoarece vreți să aveți alimentele mai proaspete o perioadă mai îndelungată. Chiar și un congelator pare o alegere bună deoarece are o formă diferită, astfel că ocupă puțin spațiu și are multe compartimente, deci puteți sorta ușor.

Prețul său mi se pare corect deoarece trebuie să ținem cont și de acele tehnologii (nu le veți găsi pe orice alt model). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E acel gen de aparat care vă poate fi de folos în special dacă aveți un frigider ori o combină frigorifică mică. Adică aveți nevoie de un plus de spațiu pentru congelare. Volumul net al acestui aparat e de 390 litri și nu orice aparat se poate lăuda cu un astfel de volum. Nu veți pierde din spațiu deoarece are puține compartimente. Afișajul LED e destul de util deoarece afișează informații destul de utile.

Consumul de energie e scăzut deoarece are și o tehnologie StopFrost – 250 kWh pe an. Dacă luați în considerare cât consumă pe zi, atunci veți observa că acel consum e foarte redus. Poate congela cam 20 kg de alimente la 24 de ore care e destul de mult.

Pe partea de funcții și siguranță are: iluminare interioară, funcție eco, funcție super-congelare, reglare electronică a temperaturii, 6th Sense, StopFrost, SpaceMax (are un spațiu intern mai generos comparativ cu alte lăzi cu aceleași dimensiuni) etc. Autonomia fără curent e foarte mare – 45 ore, iar nivelul de zgomot mi se pare destul de redus.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate mai sus, design plăcut, capacitate mare de congelare, autonomie mare fără curent etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Whirlpool WHE39352 e acel gen de aparat de care aveți nevoie pentru a congelare multe alimente, în special dacă sunteți o persoană ocupată și faceți o dată pe lună cumpărăturile. Există și alte lăzi frigorifice, deci nu e nevoie să optați neapărat pentru această ladă.

Te-ar mai putea interesa