Whirlpool WHE3933, lada frigo

Lada frigorifică Whirlpool WHE3933 e una foarte eficientă pe partea de consum datorită tehnologiei 6th Sense (Al 6lea Simț). Nu orice ladă are o astfel de tehnologie și spun asta deoarece e oferită doar de Whirlpool. Se regăsește pe majoritatea modelele mai noi dar și pe alte electrocasnice. Rolul său e același, de a economisi energie. E una dintre acele lăzi frigorifice spațioase și care nu pot fi depozitate oriunde datorită dimensiunilor sale. Vin în ajutorul celor care au un frigider sau o combină frigorifică cu congelator mic. Cu acesta aveți mai mult timp liber deoarece puteți face cumpărături de rar datorită capacității sale de congelare. Acest model WHE3933 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Lada
Lada
Controlul electronic
Controlul electronic

Specificații tehnice

Caracteristicile sale tehnice sunt decente dacă le raportăm la preț și de aceea o și recomand. Volumul net al acestui aparat e de circa 390 litri care mi se pare destul de mare dacă-l raportăm la dimensiunile aparatului – 92 cu 140 cu 70 cm. Această caracteristică se numește Space Max și o întâlnim la multe modele care au fost lansate anul acesta. Cu o clasă de eficiență A+, consumul anual de 334 kWh mi se pare destul de mic comparativ cu volumul lăzii.

Interiorul e bine compartimentat (4 compartimente), astfel că puteți pune cum doriți alimentele (să le sortați). Capacitatea de congelare e mult peste medie și normal să fie așa – 20 kg la 24 ore. Deci puteți face cumpărăturile pentru întreaga lună, fără să vă faceți griji că s-ar putea să nu aveți unde pune atâtea alimente. Pe partea de design are: capac cu control electronic, blocare capac, mâner incorporat, ecran LED și roți pentru a putea fi mutat/deplasat.

Caracteristicile sale sunt bune și de fiecare dată trebuie să luați în considerare tehnologiile care reduc consumul. În acest caz, e vorba de al 6 lea Simț care se găsesc pe modelele mai bune din clasa premium.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum mic de energie, afișaj LED funcțional, aspect plăcut, are un volum generos și fiabilitate.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Acest Whirlpool WHE3933 e o recomandare în acest buget iar dacă nu vă interesează controlul electronic al temperaturii, există modele aproape similare cu prețuri la fel de atractive. Eu consider că e dotare utilă în special dacă vă doriți un control mai bun asupra aparatului și tehnologii noi. Alternative la acesta pot fi chiar și congelatoarele deoarece sunt mai mici și ocupă puțin spațiu.

Te-ar mai putea interesa