Whirlpool WHE 2535, ladă frigorifică 251 litri

Lada frigorifică Whirlpool WHE 2535 e una fiabilă dar și performantă. De aceea, o și recomand iar pentru cei care nu au un spațiu generos pentru depozitare, un congelator ar putea fi de folos. Spre deosebire de alte aparate frigorifice, acesta are o încuietoare, aveți acces ușor la alimente, nu sunt prea multe compartimente, deci nu e nevoie să căutați prea mult alimentele dorite. Pe lângă caracteristicile generale obișnuite, are și câteva funcții speciale. Se adresează celor care merg la cumpărături rar și fac cumpărăturile pentru o lună și întreaga familie. Aceasta e o ladă frigorifică mare, dar există lăzi chiar și mai mici.

Prețul său e unul destul de bun ținând cont de alternativele disponibile pe piață și capacitatea de încărcare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Volumul net total e de 251 litri e cel total/real. Are un afișaj LED dispus în partea frontală și o eficiență energetică de tip A+. Deci consumul de energie e redus dar nu foarte redus deoarece nu e un aparat foarte mic. Mai precis, e de 260 kWh pe an și trebuie luat în considerare și volumul său. Adică dacă aparatul e mare, e normal ca acel consum să fie corespunzător (mare). La 24 ore e destul de mic și cam toate cu tehnologie al 6-lea Simț au un astfel de consum.

Poate congela cam 18 kg de alimente în 24 de ore și e bine să nu depășiți acea cantitate în acea perioadă. Are un calendar pentru produse congelate care poate fi destul de util. Pe partea de design are: finisaj alb, iluminare interioară, termostat reglabil și un capac cu încuietoare. Pe partea de funcții are: eco, super-congelare, StopFrost, SpaceMax etc.

E bine să-l puneți într-o încăpere unde e ferită de căldură, umiditate și prea multă lumină. Autonomia  fără curent e de 36 de ore și e mai mare decât cea a altor tipuri de aparate frigorifice. Nivelul zgomot e destul de redus în timpul funcționării, doar când folosește funcția de congelare rapidă e puțin mai mare.

Plusuri: consum mic de energie – al 6lea Simț, SpaceMax, capacitate mare de congelare, ecran Smart, iluminare interioară, funcții interesante și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool WHE 2535 e o alegere foarte bună pentru cei care au un frigider sau o combină cu congelator mic. Puteți spune adio congelatorului vechi deoarece acest aparat e mult mai spațios și poate congela mult într-un timp mai scurt. E bine că are o funcție de congelare rapidă deoarece alimentele nu-și vor pierde calitățile și vor rămâne proaspete ceva mai mult timp.

Te-ar mai putea interesa