Whirlpool WHE 2535, ladă frigorifică 251 litri

Lada frigorifică Whirlpool WHE 2535 e una fiabilă dar și performantă. De aceea, o și recomand iar pentru cei care nu au un spațiu generos pentru depozitare, un congelator ar putea fi de folos. Spre deosebire de alte aparate frigorifice, acesta are o încuietoare, aveți acces ușor la alimente, nu sunt prea multe compartimente, deci nu e nevoie să căutați prea mult alimentele dorite. Pe lângă caracteristicile generale obișnuite, are și câteva funcții speciale. Se adresează celor care merg la cumpărături rar și fac cumpărăturile pentru o lună și întreaga familie. Aceasta e o ladă frigorifică mare, dar există lăzi chiar și mai mici.

Prețul său e unul destul de bun ținând cont de alternativele disponibile pe piață și capacitatea de încărcare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Volumul net total e de 251 litri e cel total/real. Are un afișaj LED dispus în partea frontală și o eficiență energetică de tip A+. Deci consumul de energie e redus dar nu foarte redus deoarece nu e un aparat foarte mic. Mai precis, e de 260 kWh pe an și trebuie luat în considerare și volumul său. Adică dacă aparatul e mare, e normal ca acel consum să fie corespunzător (mare). La 24 ore e destul de mic și cam toate cu tehnologie al 6-lea Simț au un astfel de consum.

Poate congela cam 18 kg de alimente în 24 de ore și e bine să nu depășiți acea cantitate în acea perioadă. Are un calendar pentru produse congelate care poate fi destul de util. Pe partea de design are: finisaj alb, iluminare interioară, termostat reglabil și un capac cu încuietoare. Pe partea de funcții are: eco, super-congelare, StopFrost, SpaceMax etc.

E bine să-l puneți într-o încăpere unde e ferită de căldură, umiditate și prea multă lumină. Autonomia  fără curent e de 36 de ore și e mai mare decât cea a altor tipuri de aparate frigorifice. Nivelul zgomot e destul de redus în timpul funcționării, doar când folosește funcția de congelare rapidă e puțin mai mare.

Plusuri: consum mic de energie – al 6lea Simț, SpaceMax, capacitate mare de congelare, ecran Smart, iluminare interioară, funcții interesante și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Whirlpool WHE 2535 e o alegere foarte bună pentru cei care au un frigider sau o combină cu congelator mic. Puteți spune adio congelatorului vechi deoarece acest aparat e mult mai spațios și poate congela mult într-un timp mai scurt. E bine că are o funcție de congelare rapidă deoarece alimentele nu-și vor pierde calitățile și vor rămâne proaspete ceva mai mult timp.

Lasă un comentariu