Whirlpool WHE 2533

Lada frigorifică Whirlpool WHE 2533 e una destul de performantă având în vedere că vine cu 6th Sense adică al 6lea Simț. Dacă nu știți multe despre această tehnologie, trebuie să știți că vă ajută se economisiți bani datorită consumului mai redus. Se găsește pe multe alte produse de la acest producător și oferă suficiente avantaje pentru a opta acest model. Volumul său e generos, are control electronic, posibilitate de blocare a ușii, capacitate mare de congelare etc. În câteva cuvinte, are cele mai bune caracteristici și dotări de pe piață. Motiv pentru care prețul e justificat din punctul meu de vedere, iar o alternativă la acesta ar fi un congelator. WHE 2533 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închisă
Deschisă

Specificații tehnice

Volumul de 251 litri mi se pare suficient deoarece o ladă mai mare ocupă doar mai mult loc și până la urmă e vorba de volumul net. Nu puteți avea pretenții la No Frost având în vedere că e o ladă frigorifică, însă, are clasa A+, un ecran LED și o autonomie generoasă fără curent. Pentru un așa volum, eficiența A+ înseamnă un consum de circa 0,7 kWh la 24 ore sau de 260 kWh anual.

Dezghețarea sa se face manual odată ce nu are No Frost, dar nu e dificilă curățarea sa odată ce are două compartimente mari. Capacitatea de congelare e de 18 kg la 24h care e mult superioară congelatoarelor. Deci dacă aveți suficient spațiu pentru depozitare, alegeți o ladă ca cea de sus, iar pentru a economisi spațiu, un congelator ocupă acel spațiu pe jumătate.

Designul e foarte simplu dar și plăcut în același timp. Pentru că are un ecran LED, e normal să vină cu un control electronic. Mai precis, se poate ajusta temperatura interioară fără a deschide capacul. Bineînțeles capacul poate fi blocat în cazul în care aveți copii. Pe partea de funcții are: funcție eco, super-congelare și control electronic. Autonomia e de 45 de ore fără curent care e peste medie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum decent de energie, control ușor al temperaturii cu ajutorul panoului, fiabilitate și volum mare.

Minusuri: nu e prea accesibilă iar piciorușele nu sunt ajustabile.

Concluzie

Acest Whirlpool WHE 2533 e unul dintre acele aparate frigorifice care merită încercate deoarece vin cu tehnologii care reduc consumul energetic. Dacă vă interesează o alternativă la acesta, nu sunt multe modele care se compară cu acesta în special la capitolul eficiență.

Te-ar mai putea interesa