Whirlpool WHC20T352, model incorporabil clasa E

Whirlpool WHC20T352 e un aparat incorporabil pentru acele persoane care vor un aparat durabil și care să consume puțin curent. Acest ultim lucru se datorează faptului că aparatul are clasa E cu un consum de 222 kWh pe an.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la numărul 1 la nivel mondial.
Probabil că vedeți din imaginea de alături că aparatul are o compartimentare foarte bine realizată și un panou de comandă amplasat superior.

Păreri pro și contra

Modelul Whirlpool WHC20T352 are mai multe avantaje și probabil că le-ați ghicit după inscripțiile prezente la interior. E vorba despre 6th Sense, Multi Fresh Box și altele.
În rândurile de mai jos am să descriu facilitățile avantajoase ale acestui aparat.
6th Sense (Al Șaselea Simț) e o caracteristică prezentă la toate aparatele Whirlpool, iar în cazul de față are rol de a economisi energie și a monitoriza temperatura. Se va face economie de până la 30 procente de curent.
Răcirea e la superlativ deoarece sunt prezente mai multe tehnologii precum Total No Frost, ventilare eficientă și Fresh Box. No Frost presupune o răcire uniformă așa încât să nu se producă gheață, iar alimentele să rămână mai mult timp proaspete. Fresh Box presupune că fructele și legumele vor rămâne mai mult timp proaspete.
Aparatul are o mărime medie, fiind vorba despre 54x55x194 lxaxî cm.

Ca minus trebuie să amintesc faptul că nu e smart. Un alt lucru care ar trebui luat în considerare e faptul că nu are dispenser de apă, lucru normal pentru un aparat incorporabil.

Modelul acesta e perfect pentru gospodării cu aparaturi incorporabilă și bucătării moderne.
Garanția standard e de 2 ani, iar produsele acestui producător au o fiabilitate foarte bună. Nu degeaba e Whirlpool numărul 1 la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa