Whirlpool WH2010 A+E FO, ladă frigorifică cu Al 6lea Simț

La frigorifică Whirlpool WH2010 A+E FO e una de dimensiuni medii, motiv pentru care nu va ocupa mult spațiu și la interior are ceva mai mult spațiu decât un congelator cu volum similar. La congelatoare pierdeți volum pentru că interiorul e compartimentat pentru a sorta mai bine alimentele, însă și lada aceasta are un coș superior pentru a pune alimente în pungi mici sau care urmează să le consumați. Din poze se vede că are și yală pentru a o putea încuia aparatul, dar nu cred că veți folosi prea des această caracteristică.

Nu e un model chiar banal deoarece beneficiază de tehnologie Al 6lea Simț, astfel performanțele cresc și eficiența energetică ajunge să fie A+. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de dezghețare e manual la mai toate lăzile frigorifică și nu e o problemă atât de mare, ci vă interesează mai mult capacitate de înghețare a aparatului, iar ala acesta e destul mare. Puteți pune până la 15 kg de alimente în ea, iar dacă discutăm de alimente precongelate, poate chiar mai mult.

Nu e cu mult mai diferită de versiunile precedente, însă e bine să aveți un aparat cât mai nou și cât mai bine gândit pentru a vă bucura mai mulți ani de el.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu are un preț piperat, veți beneficia de caracteristici speciale ca: funcție Eco, iluminare interioară, yală, avertizare temperatură ridicată la interior. Un aparat frigorific cu o clasă de eficiență energetică A+ consumă doar 0.61 kWh pe zi, nici nu cred că ar mai trebui să acordați o atenție atât de mare acestui aspect.

Whirlpool WH2010 A+E FO e destul de silențioasă în timpul funcționării și depinde de ce funcții sunt active. Oricum, va fi pus într-o cămară unde nu va deranja pe nimeni și nici nu sta în cale. Are o lățime de 80 cm și o adâncime de numai 64 cm, în caz că nu mai știți varianta anterioară. Poate fi mutată destul de ușor pentru că e ușoară și curățarea ei nu va fi o problemă pentru că compactă.

Te-ar mai putea interesa