Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Whirlpool WH2010A+E

Lada frigorifică Whirlpool WH2010A+E e un aparat frigorific ideal pentru congelarea de alimente deoarece oferă un volum mare pentru a le depozita, o capacitate mare de congelare și eficiență energetică bună. Aici mă refer la volumul net de 204 litri care e satisfăcător pentru cât costă. Bineînțeles, o ladă frigorifică e mai bună decât un congelator deoarece are puține compartimente și astfel congelarea e mai eficientă. Poate congela până la 15 kilograme în 24 de ore, deci e mult peste media oferită de congelatoarele clasice sau cele incorporate. Congelatoarele incorporate nu oferă mai mult 9 kg la 24 de ore, iar o astfel de capacitate o găsiți doar la combinele scumpe. E dotată cu tehnologia Al 6-lea Simț ca și restul modelelor recent lansate. Nu aveți nevoie de un buget generos deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum net de 204 litri care presupune că e cât 3 congelatoare incorporate (mă refer la cele de la combine). Iar capacitate de 15 kg la 24 de ore e potrivită. Clasa A+ de eficiență energetică e bună și care presupune că are un consum anual de 222 kWh sau de 0.61 kWh la 24 ore. Acest aspect e scos în evidență și datorită tehnologie 6th Sense care e întâlnită pe toate modelele noi.

E dotat cu: două compartimente generoase, iluminare interioară, termostat electronic reglabil și încuietoare. La capitolul funcții oferă: avertizare pentru temperatură ridicată, funcție super-congelare și funcție eco. După cum îi și zice, funcția eco e utilă pentru a economisi energie (o recomand atunci când nu introduceți multe alimente). Autonomia fără curent e de 46 ore care e destul de mare pentru o ladă așa de mică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de curent, arată bine, poate congela mult, încuietoare, iluminare interioară și semnal sonor pentru temperatură ridicată.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Whirlpool WH2010A+E e un model reușit deoarece excelează la toate capitolele, bineînțeles, trebuie luat în considerare și volumul. Ocupă ceva spațiu datorită dimensiunilor sale, însă dacă vreți ceva bun, trebuie să faceți și un efort suplimentar (să căutați un loc bun pentru a o depozita). E indicat să o puneți într-un loc ferit de căldură, umiditate și de mâinile celor mici. Deci dacă aveți o cămară e, cred că e locul potrivit pe ea dar și în alte locuri deoarece vine cu încuietoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu