Whirlpool WH1410A+E, ladă frigorifică 6th Sence

Lada frigorifică Whirlpool WH1410A+E e una mică și acesta nu e una obișnuită ci vine cu tehnologie Al 6lea Simț. Această tehnologie vă ajută să economisiți datorită consumului mai redus – cu 30% mai mic. Datorită formei sale verticale poate fi o alternativă la un congelator. Spre deosebire de un congelator, are un singur compartiment și deci nu puteți sorta așa de bine alimentele. Design-ul e simplu cu control electronic în partea superioară. Astfel nu trebuie deschis capacul pentru a justa temperatura interioară. Acest model WH1410 A+E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Închisă

Volumul net e de circa 133 litri care e decent însă dacă nu vă interesează prea mult consumul, veți găsi aparate frigorifice mai mari cu prețuri destul de apropiate. Clasa de eficiență A+ e ok având în vedere are consum cu 30% mai mic. Aceasta presupune un consum de circa 0.51 kW la 24 ore. Deci veți economisi bani cu timpul iar prețul său nu mai are un rol așa de important. Caracteristicile speciale ale sale sunt următoarele: blocare ușă, control electronic, 6th Sense, afișaj LED și semnalizare luminoasă.

Dezghețarea sa se face manuală că nu are tehnologie de răcire No Frost. Capacitatea de congelare la 24 de ore e undeva la 13 kg, care e suficientă dacă o comparăm cu volumul aparatului frigorific. La capitolul design are termostat reglabil, mâner orizontal, culoare albă și are dimensiuni similare cu cele ale unui congelator.

Funcțiile sale sunt cele tipice pentru aparatele frigorifice pentru congelare: super-congelare, semnalizare sonoră pentru temperatură ridicată și mai câteva. Autonomia sa de 28 de ore fără curent e mult peste medie și e o caracteristică de luat în considerare atunci când doriți să achiziționați un aparat frigorific.

Plusuri: are un consum mic de energie – 6th Sense , e ușor de folosit, ușa poate fi încuiată (funcție ideală pentru cei care au copii), ușor de depozitat și funcție de super congelare.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Acest Whirlpool WH 1410 A+E e o recomandare în acest buget, iar alternative sunt suficiente în special dacă vă doriți un volum mai mare. Chiar dacă prețul nu pare atractiv, veți economisi bani deoarece are un consum mic de energie. Dacă vi se pare un pic cam scumpă, puteți alege o altă sursă de finanțare – atele fixe.

Lasă un comentariu