Whirlpool WFO 3T223 6P X, mașină de spălat vase cu PowerClean

O mașină de spălat vase cu Al 6lea Simț e o alegere inspirată deoarece veți opta pentru un aparat eficient, iar Whirlpool WFO 3T223 6P X e recomandarea mea pentru cei care au o familie puțin mai mare. E evident că are cea mai mare capacitate de vase de pe piață și poate fi foarte utilă atunci când aveți musafir și trebuie să murdăriți mai toate vasele. Un astfel de aparat poate fi destul de util dacă nu doriți să petreceți prea mult timp în bucătărie.

Arată foarte bine datorită panoului de control pe negru și finisajului argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această mașină de spălat se asortează destul de bine cu alte aparate din bucătărie care sunt pe inox, argintiu sau negru. Bineînțeles, bucătărie trebuie să fie una modernă cu incorporabile sau chiar variante standard. Mă gândesc că ați alege acest model pentru că are caracteristici tehnice bune: capacitate maximă de 14 seturi, clasă energetică A++ și o lățime de 60 cm. Dimensiunile acestor aparate sunt același fie că au 13 sau 14 seturi, ideea e că acele coșuri sunt puțin mai înghesuite.

Pe lângă programele de spălare clasice, sunt prezente și următoarele opțiuni de spălare: Zilnic, Silențios, Cristal, Igienizare și Autocurățare. Nu trebuie să uităm de opțiune de încărcare pe jumătate care e utilă ori de câte ori nu vreți să mai așteptați să umpleți aparatul, iar consumul de resurse e scăzut.

Păreri pro și contra

La capitolul funcționalitate stă destul de bun și sunt prezent e chiar și o mulțime de tehnologii care fac mai eficient procesul de spălare. De exemplu, tehnologia 6th Sense e prezentă pe destul de multă aparate de la acest brand și care nu sunt chiar atât de accesibile. În trecut, doar modelele premium o aveau, dar cred că toți clienții merită un aparat eficient care poate fi folosit mulți ani.

Whirlpool WFO 3T223 6P X nu prea are concurență dar reprezintă o alegere, puteți opta pentru un model de 45 cm din aceeași generație care oferă o capacitate de încărcare inferioară și arată la fel de bună (mă refer la unul argintiu cu display intuitiv).

Te-ar mai putea interesa