Whirlpool WFE 2B19, model 13 seturi, clasa A+

Whirlpool WFE 2B19 e o mașină de spălat vase care suportă 13 seturi pe care le poate spăla cu ajutorul a 5 programe și cu un consum energetic mic datorită clasei A+.
Un astfel de electrocasnic poate fi utilizat acasă sau la un restaurant. În ambele cazuri va oferi vase foarte curate și mai mult timp liber deoarece va spăla rapid vasele.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată se poate vedea că arată bine, mai exact e de culoare albă și cu un panou de comandă destul de simplist.

Whirlpool WFE 2B19

Facilități

Printre programele cu care e dotat se numără unul cu încărcare la jumătate, program rapid, eco, prespălare și programare întârziată.
Consumul energetic e unul redus deoarece consumă 295 kWh pe an, iar în programul Eco are un consum de 1,04 kWh. Nici consumul de apă nu e prea mare întrucât anual are un consul de 3080 litri și per ciclu are 11 l.

Păreri pro și contra

Sunt de apreciat capacitatea mare de încărcare, clasa A+ de eficiență energetică (adică are un consum redus de energie), varietatea de programe și consumul mic de apă.
Vine cu două coșuri și cu facilitatea Flexispace. Aceasta vă oferă posibilitatea să aranjați elementele după bunul plac în interiorul cavității.
Oferă posibilitatea de a fi racordată la apă caldă (maxim 60 grade), iar în acest fel se face economie de energie electrică și de timp.
Capacitatea de spălare e una dintre cele mai mari de pe piață întrucât aparatul oferă o capacitate de spălare de 13 seturi.
În cazul în care nu aveți prea multe vase de spălat există posibilitatea încărcării la jumătate cu o opțiune specifică.

Verdict

Mașina WFE 2B19 de la Whirlpool e adresată celora interesați să spele o cantitate mare de vase într-un mod cât mai eficient posibil.
Brandul Whirlpool e unul de top, fiind vorba despre numărul 1 la nivel mondial, iar fiabilitatea produselor lor e una foarte bună.

Te-ar mai putea interesa