Whirlpool WFC3C26P, mașină de spălat vase standard

Mașina de spălat vase Whirlpool WFC3C26P e una dintre cele mai mari modele din segment și capacitatea sa e una de 14 seturi. Am văzut variante cu coșuri ceva mai încăpătoare doar că e foarte important să nu fie prea înghesuite, de aceea cel de jos e suficient de mare. Până la urmă vă interesează să puteți spăla vase cât pentru întreaga zi sau spălați mai rar. Se instalează ușor pentru că discutăm de un model standard care poate fi pus aproape oriunde în bucătărie.

Din poza de jos se vede că are un panou de control destul de restrâns și nu pare să fie prea complicat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 14 seturi e una destul de generoasă și cred că veți fi mulțumiți de cât veți pune în ea. Clasa de eficiență energetică e foarte bună la aceasta și același lucru pot spune și la partea de uscare. Da, acest aparat va usca și vasele introduse astfel încât să fie puse imediat la loc.

Oferă ceva mai multe programe de spălare dar voi vă veți folosi de cele standard care le găsiți pe multe alte modele. Accesoriile incluse sunt sita autocurățare și compartimentul pentru sare. Chiar dacă are dimensiuni generoase, la interior sunt tot 2 coșuri însă pe care se pot pune mai multe.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt cele care le știți și de la alte modele, doar că mai e prezentă și o tehnologie specială denumită Al 6-lea Simț Power Clean. Mașinile acestui brand sunt ceva mai eficiente decât restul de pe piață și merită să fie luate în calcul. Arată bine pentru că are un design simplu pe alb, iar panoul de control e unul destul de simplificat și nu cred că va creea confuzie.

Whirlpool WFC3C26P poate fi pus în locul mașinii de spălat rufe deoarece are aceeași lățime. Mie îmi plac foarte mult și cele cu lățime de 45 cm deoarece nu am nevoie de o capacitate foarte mare și prețul e ceva mai mic, plus că unele oferă și posibilitatea spălării unei cantități ceva mai mici de vase, tacâmuri și pahare (încărcare la jumătate).

Te-ar mai putea interesa