Whirlpool WDNF 82D IX H, combină frigorifică cu raft pentru sticle

Combina frigorifică Whirlpool WDNF 82D IX H face parte din noua gama de aparate electrocasnice de la acest brand și care are un design plăcut. Mânerele sale sunt verticale și au o formă destul de plăcută. Interiorul arată la fel de bine ca și exteriorul, îmi place acea linie gri de la sertare și suporturi pentru că se asortează cu finisajul aparatului. Un frigider cu același volum ar fi ocupat mult mai mult spațiu pentru că nu se fac atât de înalte. Acesta arată foarte bine într-o bucătărie echipată doar cu aparatele argintii.

Panoul de control e complet digital și poate fi accesat fără a deschide ușa pentru că e poziționat pe ușa combinei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă aparatul frigorific are o clasă de eficiență A++, înseamnă că are un consum redus de energie iar senzorii 6th Sense Fresh Control își fac treaba. Pe an, acest aparat consumă numai 244 kWh, iar pe zi consumă foarte puțin.

Controlul cu touchscreen e destul de plăcut și vine cu câteva funcții în plus. Congelatorul acestui aparat e unul spațios și e compartimentat, pe când la frigidere e doar un raft la interior. Ușile sunt reversibile pentru a putea pune aparatul oriunde în cameră.

Păreri pro și contra

Costă ceva mai mult decât altele pentru că are un volum generos, un interior bine organizat, sistem de răcire Supreme No Frost (ambele compartimente beneficiază răcire No Frost), control electronic, fiabilitate superioară, tehnologie Fresh Control și un design modern. Raftul pentru sticle mi se pare o idee bună pentru că pe ușa frigiderului nu se pot pune sticle cu vin, iar când nu-l mai folosiți, îl puteți elimina. Congelatorul se dezgheață automat ca la multe alte aparate frigorifice mari, datorită lui No Frost.

Whirlpool WDNF 82D IX H are un congelator mare și se vede că sertarele de jos sunt de dimensiuni generoase. Astfel că puteți pune orice în ele, însă frigiderul nu e chiar atât de spațios pentru că are acel sertare pentru legume/fructe dar și unul cu o temperatură de 0 grade pentru carne/pește.

Te-ar mai putea interesa